Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Şapçı, dün yaptığı açıklamada, MMMBD (Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği) Keşan Şubesi ile işbirliğiyle düzenlenecek olan “Temel Muhasebe Eğitim” kursu için protokol imzaladıklarını söyledi.



8 HAFTA SÜRECEK

Şapçı, Keşan TSO ve MMMBD Keşan Şubesi Yönetimi ile 24 Aralık’ta yaptıkları toplantıda, işbirliği içerisinde düzenleyecekleri “Temel Muhasebe Eğitimi” kursu için protokol imzaladıklarını kaydetti. 8 hafta sürecek olan kursun, 3 Şubat 2014 tarihinde başlayacağını bildiren İsmail Şapçı, kursta genel huhasebe, girişimcilik ve bilgisayar dersinin verileceğini ifade ederek, “Kurs, hafta içi her gün olmak üzere toplam 120 saat sürecek. Haftanın belirli günlerinde ise kursa katılan kursiyerlere, muhasebe bürolarında uygulama yaptırma imkanı sunulacak. Kurs tamamlandığında ise katılımcılara sertifika verilecek.” dedi.

KURSA KATILANLARA İŞ FIRSATI SUNULACAK

Sözlerinin son bölümünde ise kursun düzenlenmesindeki amaç hakkında bilgiler veren Şapçı, şunları söyledi; “Kurstaki amaç; muhasebe bürolarında ve benzer işlerde çalışmak isteyenlere yönelik temel muhasebe, girişimcilik ve bilgisayar eğitimi verilerek, bilgilerini geliştirmek ve başarı ile kursu tamamlayanlara muhasebe bürolarında ve Keşan TSO üye iş yerlerinde iş fırsatları sunmaktır. Kursa muhasebe bilgilerini geliştirmek isteyen ve muhasebe bürolarında ve benzer işlerde çalışmak isteyenler katılabilir.”