Mercan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Mercan tarafından devralınan Keşan FM’in lansman etkinliği dün yapıldı.

Aşağı Zaferiye Mahallesi Alaaddin Önen Caddesi No 134 adresindeki yayın merkezinde, saat 14.00’te başlayan tanıtım etkinliğine, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bahri Kantoğlu, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Mustafa Mercan, Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yörük, İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin, Keşan TSO Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu ve Yönetim Kurulu’nun bazı üyeleri, Keşan FM Sahibi, Mercan Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Mercan, Şirket Müdürü İbrahim Dağ ve davetliler katıldı.

Tolga Mercan, Keşan FM’i devraldıklarını ve kurulduğu tarihten bu yana sürdürdüğü yayın politikasını devam ettireceklerini ifade ederek, “Keşan FM’in geleceği ile ilgili olarak, buradan bir beklentimiz yok. Halkın hoşlanabileceği, zevkine ve dinlemesine uygun programlar yapılmasını bekliyoruz. Radyomuzun yönetimini İbrahim Dağ yapacak ve aynı ekip ile çalışmaya devam edeceğiz. Keşan’ın ve Keşanlıların istediklerini kendilerine hizmet olarak döndürmeye çalışacağız. Keşan FM, Keşan’ın ve bölgenin radyosu. Bu nedenle bölgeden insanların elinde olmasını, Keşanlıların elinde kalmasını istedik. Yoksa herhangi bir amacımız yok.” dedi. Etkinlik, düzenlenen kokteylle sürdü.