Geleneksel olarak düzenlenen, Liseler Arası Bahçe Satranç Turnuvası, dün, Dr. Rıfat Osman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesinde yapıldı.

Turnuvada, liseler, öğretmen ve öğrencilerden oluşan takımlar halinde yarışırken, Turnuvaya Keşan’da eğitim-öğretim veren Dr. Rıfat Osman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi, Keşan Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Özel Keşan Uğur Anadolu Lisesi ve Özel Keşan Final Temel Lisesi katılım gösterdi.

ÖZEL KEŞAN FİNAL TEMEL LİSESİ BİRİNCİ OLDU

Birinciliği, Özel Keşan Final Temel Lisesi Müdürü Timur Eruzun ve öğrencileri Zeki Tuğberk Keller, Emre Türkoğlu ve Mustafa Endirçe’den oluşan Özel Keşan Final Temel Lisesi satranç takımı elde etti.

Öğretmen Edip Ali Kaçak, öğrenciler Hüseyin Çakır, Muhammed Diyar Müjdeci, Zafer Berna Dalkıran’dan oluşan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi takımı ikinci olurken, öğretmen Uğur Acar, öğrenciler Berat Başkıran, Mehmet Kılın ve Ozan Yanar’dan oluşan Özel Keşan Uğur Anadolu Lisesi takımı üçüncü oldu.

Turnuvaya katılanlara, plaketlerini ve katılım belgelerini, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan verirken, turnuva hakemi Derya Özkan’a da çiçek takdim etti.

Etkinlik toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.