Keşan Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği üyelerine seminer verildi. Dün saat 10.00’da dernek binasında gerçekleştirilen seminere Keşan Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği Başkanı Haluk Kaba ile mali müşavir ve muhasebeciler katıldı.

BÜLBÜL: LUCA HAKKINDA GÜNCEL BİLGİLER VERECEĞİZ

Semineri Marmara Bölge LUCA Satış Sorumlusu Ömer Mete Bülbül ve İşnet İş Ortakları Satış Yöneticisi Enis Buğra Özkul verdi. Marmara Bölge LUCA Satış Sorumlusu Ömer Mete Bülbül, seminerle ilgili açıklama yaparak şunları söyledi: “Keşan’daki arkadaşlarımıza elektronik defter, elektronik fatura, kayıt saklama ve elektronik arşivle ilgili hem mevzuat bilgisi vereceğiz hem de bu süreçlere LUCA nasıl hazırlanıyor bununla ilgili güncel bilgiler vereceğiz. LUCA bizim mesleğimizde kullandığımız muhasebe programı. Web tabanlı merkezi muhasebe sistemi, bunları anlatıp meslek mensuplarının soruları varsa onları cevaplandıracağız.”

KABA: MESLEKTAŞLARIMIZ İÇİN FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUZ

Keşan Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği Başkanı Haluk Kaba, bu semineri meslek mensuplarına iyi hizmet sunmak adına düzenlediklerini belirterek; “Meslektaşlarımıza yenilenen kanunlarla ilgili bilgiler verilecek. Şirket yetkililerine geldikleri için teşekkür ediyoruz. Meslektaşlarımız için faydalı olacağını inanıyorum” dedi.