AYŞİN SEÇİL GEZER

Şapçı Ağadayı Tesislerindeki iftara; MMMBD Genel Başkan Yardımcısı Rahmi Başol, Edirne Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Kenan Karakuş, Başkan Yardımcısı Osman Kenan Baydar, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yenimuhacir Belediye Başkanı Recep Ordu, Keşan Vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner ve mali müşavirler muhasebeciler katıldı.

Yemekte konuşan Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği (MMMBD) Keşan Şubesi Başkanı Haluk Kaba, iftara katılanlara teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Kenan Karakuş, “Geçtiğimiz günlerde de Edirne’de bir iftar düzenledik. Eylül ayından sonra sabah kahvaltıları düzenleyerek ilişkilerimizi kendi aramızda yoğunlaştırıp, kavgasız bir geleceğin temellerini hazırlamak istiyoruz. Ankara’da genel kurula katıldık. Genel kurulda çoğu yönetmelik bizim lehimize sonuçlandı. Öte yandan Maliye Bakanlığı KDV ile ilgili İngiliz modelini uygulamaya çalışıyor. Belli bir zümreden KDV kalkacak. Defterler tutulmayacak ve hazır beyan sistemi devreye giriyor.” dedi.

Mustafa Helvacıoğlu da, “Bu akşam iftar vesilesiyle bir arada olmaktan dolayı onur duyuyoruz. Muhasebecilerle en çok çalışan kurum olduğumuzu belirtmek isterim. Ticaret ve sanayi odası üyelerinin kalbisiniz. Son dönemlerde bu beraberliği olumlu yürütüyoruz. Bu beraberlikten memnuniyet duyuyoruz.” şeklinde konuştu.  Konuşmaların ardından SMMM ruhsatı alan Onur Durmaz’a rozet takıldı.