Martı Yayınları’nın Türkiye genelinde yapılan deneme sınavında il birincisi olan ve Türkiye genelinde dereceye giren Yekta Baydar Ortaokulu öğrencileri Hasan Ege Şanlı ve Ata Engin, dün Kaymakam

Bekir Dınkırcı’nın da katıldığı bir törenle ödüllendirildi.

Okul bahçesinde düzenlenen ve saat 08.45’te başlayan törene,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel, Hayırsever Sevil Baydar, okul yönetimi, veliler ve öğrenciler katıldı.

DINKIRCI: MARİFET İLTİFATA TABİDİR

Törende konuşan Kaymakam Bekir Dınkırcı, şunları söyledi: “Marifet iltifata tabidir. Önemli olan rol modellerdir. Somut örnekler adına 8. Sınıflarda Hasan Ege Şanlı, 67.622 öğrenci arasında il birinciliği ve Türkiye dördüncülüğü, 6. Sınıflarda Ata Engin 27.613 öğrenci arasında il birinciliği ve Türkiye altıncılığı başarısını elde ettiler.

BOL BOL KİTAP OKUYACAĞIZ

Sizlerin arasından kamu, özel, sivil, sosyal kesimin her alanında görev yapacak biribirinden pırıl pırıl insanlar çıkacaktır. Bunun için bol bol kitap okuyacağız. Bol kitap okunduğu takdirde nice başarılı öğrenciler çıkacaktır.  Öğretmen öğrenci veli koordinasyonun üst seviyelerde olması bu başarıları ortaya çıkartıyor. Hepinize yürekten başarılar dileyerek sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerin sizlerin olmasını diliyorum. “ 

Kaymakam Dınkırcı, konuşmasının ardından başarılı öğrencileri tek tek tebrik ederek onları küçük altın ile ödüllendirdi.