Keşan, Mecidiye ve Erikli sahilleri arasındaki düzenli otobüs seferleri 13 Haziran 205 Cumartesi günü saat başı olarak düzenli yapılacak.

S.S. 81 No’ lu Mecidiye-Erikli Sahili Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ercan Yıldız, dün konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, sezonun başlamasıyla birlikte aralıklı olarak başlattıkları seferleri 13 Haziran 2015 Cumartesi gününden itibaren saat başı düzenli olarak gerçekleştireceklerini bildirdi.

KEŞAN-ERİKLİ SAHİLİ 10 LİRA OLDU

Yıldız, Erikli sahilinden Keşan’a her gün sabah saat 07.00’den akşam 20.00’ye kadar, Keşan’dan, Mecidiye ve Erikli sahillerine her gün sabah 08.00’den akşam 2015’e kadar saat başı düzenli seferler düzenleneceğini belirtti. Kooperatifte çalışan araçların hepsinin yenilendiğini ve son model olduklarını da ifade eden Başkan Yıldız, geçen yıl aldıkları 10 liralık tarifeyi 9 lira olarak uyguladıklarını da hatırlatarak, “Bu yıl geçen yıl aldığımız tarifeden yani 10 liradan yolcu taşıyacağız” dedi.

ARAÇLAR KEŞAN’DAN İSTİKLAL CADDESİ ÜZERİNDEN ÇIKIŞ YAPACAK

Erikli sahili, Edirne direk seferlerinin başlaması için çalıştıklarını ve bu seferlerin önümüzdeki hafta içinde başlayabileceğini de belirten Yıldız, Keşan’dan eSKİ Köy Garajı’ndan kalkacak olan araçların İstiklal Caddesi üzerinden (Cezaevi Yolu) gideceğine de dikkat çekerek vatandaşların bu konuda duyarlı olması gerektiğine dikkat çekti.