Keşan Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı bugün yapılacak.

Keşan Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan başkanlığında gerçekleştirilecek toplantı saat 16.00’da başlayacak.

Meclisin Haziran Ayı gündem maddeleri şöyle:

1- Büyük Cami Mahallesi 100. Yıl Pasajı’nda belediyeye ait 345 Ada, 1 No.lu parselde kayıtlı 32,00 m2’lik 30 No.lu işyerinin satılması konusunun görüşülmesi.

2- Büyük Cami Mahallesi’nde 377 ada, 38 No.lu parselde bulunan ve mülkiyeti belediye adına kayıtlı olan zemin kat 10 No.lu iş yerinin kiraya verilmesi ve ikinci kat 6 No.lu dairenin satılması konusunun görüşülmesi.

3- Belediye İçme Suyu Kesin Projesi işi için İller Bankası’ndan kredi talebinde bulunulması konusunun görüşülmesi.

4- Belediyede Kent Bilgi Sistemi kurulması için İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.

5- Keşan Belediyesi’ne mahalle olarak bağlanan Paşayiğit Mahallesi’nde bulunan ve kullanımı Keşan Belediyesi’ne geçen göletlerde 2014 yılında yapılan tarımsal sulama ücretlerinin belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

6- Belediyede mevcut olan norm kadrolarımıza ilave edilen memur ve işçi kadro ihdas cetvellerinin görüşülmesi.

7- Paşayiğit Caddesi ile kesiştiği yerden başlayıp Bilun Sokak’la birleştiği yerde biten kısmın İçkili Yer Bölgesi içine alınması konusunun görüşülmesi.

8- Otopark giriş-çıkış işgaliye ve şehir içi ulaşımda çalışan araçlardan alınacak ücret tarifesinin görüşülmesi.

9- Şehir içi çalışan minibüs ücret tarifesinin görüşülmesi.

10- İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden gelecek evrakların görüşülmesi.

11-Fen İşleri Müdürlüğü’nden gelecek evrakların görüşülmesi.