Medya Keşan Gazetesi Sahibi Mustafa Bezbaş, Müessese Müdürü Birol Çalen, Genel Yayın Yönetmeni Cengizhan Aktan ve İnternet Editörü Bülent Saylam, dün Keşan TSO’yu ziyaret ederek yeni seçilen yöneticilere başarılar diledi.

Keşan TSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve saat 13.45 sıralarında başlayan ziyaret samimi bir hava içerisinde geçti. Medya Keşan Heyetini, Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Selahaddin Uyulgan, komite başkanları ve bazı üyeler karşıladı.

BEZBAŞ: KEŞAN’IN GELİŞİME UYGUN BİR POTANSİYELİ VAR

Ziyarette ilk olarak konuşan Mustafa Bezbaş, geçen mayıs ayı başında yapılan genel kurul sonucunda yeni oluşturulan yönetim kurulu, meclis ve komitelerin başkan ve üyelerini kutlayarak şunları söyledi: “Keşan TSO yetkilileri, gazetemizin her zaman kuruluş yıldönümlerinde ve özel günlerinde bizleri ziyarete geliyorlar. Biz de gazete olarak arkadaşlarımıza   dedik. İnşallah Keşan için güzel olur. Keşan’ın gelişime uygun bir potansiyeli var. Zaten bölgemizin de başkenti sayılır. İpsala ve Enez halkı alışverişlerini buradan yapıyor. Ticaretin canlanması hepimizin işlerinin daha iyi gitmesi demek. Hepiniz işadamısınız, bu göreve vakit ayırmışsınız. Umarım odayı daha iyi bir hale getirirsiniz. İnşallah bundan sonra daha huzurlu bir çalışma ortamınız olur. Keşan daha güzel yerlere gelir. Sizlerin de katkısı olur. Hepiniz zaten işlerinizde başarılı arkadaşlarsınız. İnşallah bunu yeni dönemde de sürdürürsünüz. Ben size kolaylıklar diliyorum.”

ALİOĞLU: MEDYA KEŞAN, UZUN YILLARDAN BERİ KEŞANIMIZA HİZMET EDEN BİR BASIN KURULUŞU

Daha sonra söz alan Yüksel Alioğlu ise Medya Keşan’ın köklü bir kuruluş olduğunu belirterek,

“Bu ziyareti için basın kuruluşuna ve Mustafa Bezbaş Bey’e teşekkür ediyorum. Uzun yıllardan beri Keşan’ımıza hizmet veren bir basın kuruluşu Medya Keşan. İyi yönde de hizmetleri oluyor. Kendilerini tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

UYULGAN: MEDYA KEŞAN AİLESİNE TEŞEKKÜR 

Son olarak söz alan Selahaddin Uyulgan da ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, 

“Ben de sayın başkanım Mustafa Helvacıoğlu’nun mazereti nedeniyle burada bulunamadığı için sizlerden özür diliyorum. Kendisi İstanbul’da ziyaret edeceği misafirlerinin randevularına geç kalmamak için Keşan’dan erken ayılmak zorunda kaldı. Medya ailesine, bizleri ziyaretleri için kendi adıma ve meclisim adına teşekkür ediyorum.” şeklinde görüş bildirdi.

Konuşmaların ardından ziyaret, samimi bir ortamda sohbet şeklinde devam etti.