Keşan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’nin, dün düzenledikleri basın toplantısında, dernek başkanı olan Mehmet Onur, birlik ve beraberlik içerisinde, hiçbir muhtarı ayırmadan hizmet vereceklerini belirtti. Saat 12.00 sıralarında, dernek binasında başlayan açıklamaya, Keşan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Onur’un yanı sıra, Başkan Yardımcısı Hikmet Kirez, Muhasip Üye İlhan Siner, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Kaya, Hasan Meydan ve Ali Aktaş katıldı. Seçimin ardından görev bölümünü yaptıklarını kaydeden Onur, seçimin bir bayrak yarışı olduğunu ve aldıkları bayrağı daha da ileri götürmek için çaba harcayacaklarının belirterek, “Tüm muhtarlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm muhtarlarımız ile bir araya gelerek, eğer varsa, küskünlüğe son vereceğiz. Herkes bizim arkadaşımız. Sonuçta bir seçim geçirdik ve bu seçimin mutlaka bir kazananı ve kaybedeni olacaktı. Yönetim olarak bize iletilen sorunları, çözüm için en üst noktaya kadar taşıyacağız.”  şeklinde konuştu.

ŞİMDİYE KADAR KİM BAŞKAN OLDUYSA ONUN YANINDA OLDUM

Dernek kapısının herkese açık olduğunu ifade eden Mehmet Onur, “Biz herkese eşit mesafedeyiz. Ben, 2009 yılından beri muhtarım ve şimdiye kadar kim başkan olduysa onun yanında oldum ve destek verdi. Aidatımı ödedim. Şimdi de ben başkan oldum ve muhtar arkadaşlarımdan aynı davranışları bekliyorum.” diye konuştu.

GÖREV DAĞILIMI

Keşan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’nin görev dağılımı şöyle: Başkan Mehmet Onur, Başkan Yardımcısı Hikmet Kirezli, Muhasip Üye İlhan Siner, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Kaya, Hasan Meydan, Ali Aktaş, Nevzat Durgun, Hasan Bayır, Mesut Pişkin, Ergün Söyleyici. Denetim Kurulu: Hüseyin Gürakan, Selahattin Arslan, Mehmet Kantor.