HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Geçen Perşembe günü, Büyük Cami Mahallesi Eski Yağ Pazarı Sokak'ta 2 kardeşten birinin hayatını kaybettiği diğerinin ise ağır yaralandığı olayla ilgili yakalanarak gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

İddiaya göre, H.İ.Ç. ve M.S. aralarında bilinmeyen nedenle husumet bulunan İlhan Ergene (40) ve kardeşi Emrah Ergene'nin (35) Eski Yağ Pazarı Sokak'taki işyerine gitti. Şüphelilerden biri yanında götürdüğü pompalı tüfekle İlhan Ergene'yi vururken, diğeri ise olaya müdahale etmek isteyen kardeşi Emrah Ergene'yi göğsünden bıçakladı. H.İ.Ç. ve M.S. saldırının ardından olay yerinden kaçtı. İlhan Ergene kaldırıldığı hastanede ölürken, kardeşi Emrah Ergene ise ilk müdahalesinin ardından sevk edildiği Tekirdağ’daki Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
YILBAŞINI GEÇİRMEK İÇİN GİTTİĞİ EVİNDE YAKALANDI
Olayın ardından kaçan şüphelilerden H.İ.Ç. aynı akşam polis tarafından, M.S. ise geçen Cumartesi akşamı, yılbaşını geçirmek üzere gittiği Siğilli Köyü'ndeki ailesinin evinde jandarma tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.
TUTUKLANDILAR
H.İ.Ç. ve M.S., işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece 'kasten adam öldürme ve 'kasten adam yaralama' suçlarından tutuklanarak, Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.