Keşan Belediyesi tarafından yaptırılması düşünülen Kent Meydanı Projesi ile ilgili olarak hazırlanan 3 taslak projesi için Keşan Belediyesi internet sitesi olan www.kesan.bel.tr sitesinde düzenlenen anket sona erdi.

Belediyenin hazırlattığı 3 farklı meydan projesine ilişkin fotoğraflar, Keşan Belediyesi’nin kurumsal sitesi olan www.kesan.bel.tr  sitesine yüklenmiş ve “Keşan Kent Meydanı İçin Hangi Projenin Hayata Geçirilmesini İsterdiniz ?” anket sorusuyla vatandaşın beğenisine sunulmuştu.

Keşan Belediyesi’nin, kente yeni bir imaj katacak, çehresini değiştirecek ve modern şehirlerin gereklerinden olan kent meydanı projesini hayata geçirmek için ilk adımı vatandaşla birlikte atmaya kararlı olmasından dolayı böyle bir anketi düzenlediğini belirten Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, “Anketimize dün itibariyle 1515 vatandaşımız katıldı. Yapılan anket sonucu 1. Proje 176 oy, 2. Proje 914 oy ve 3. Proje de 425 oy aldı. Ben öncelikle şehrin böyle önemli bir projesi için düzenlediğimiz ankete katılarak duyarlılık gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu projemizle ilgili görüşmelerimiz ve istişarelerimiz devam edecek. Gerek Mimar ve Mühendisler Odası gerekse Keşan Kent Konseyi’nin daha önce halkımızla yaptığı toplantı gibi toplantılarla bu projeyi görüşemeye devam edeceğiz. Burada halkımızın görüşleri bizler için çok önemlidir. Keşan’a yapılacak işte vatandaşlarımızın görüşlerini almaya önem gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

KENT KONSEYİ RAPOR SUNACAK

Keşan Kent Konseyi’nin Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a Kent Meydanı ile ilgili rapor sunacak. Sunumu, bugün saat 13.30’da Keşan Belediyesi Başkanlık makamında Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Özcan’a yapacak.