Almanya’nın Frankfurt kentinde yaşayan Erman Erdin adlı 32 yaşındaki vatandaş, 1997-1998 Eğitim-Öğretim Yılı’nda mezun olduğu, Keşan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne, çeşitli elektrik teknik malzemeleri bağışladı.

Erdin, okulun Bilgi ve Teknoloji Sınıfı’nda kullanılmak üzere; 1 adet bin 500 Euro değerinde 5 KWA’lık Rüzgar Motoru, 1 adet 200 Euro değerinde 100 wat’lık güneş paneli, regülatör ve led aksamdan oluşan set, 1 adet 250 Euro değerinde, 1000 wat’lık DC Rüzgar Motoru ve 100 Euro değerinde İnverter çevirici bağışladı.

Dün saat 14.00 sıralarında, bağışladığı elektrikli malzemelerle Keşan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne gelen Erman Erdin, Medya Keşan Gazetesi’ne yaptığı değerlendirmede, Avrupa Birliği Eğitim Uzmanı olarak çalıştığını ve  2008-2009 Eğitim-Öğretim Yılı’nda da Keşan ve Enez’deki okullara, elektrik ve spor malzemesi bağışında bulunduğunu söyledi. Bu yıl Keşan’a toplam 5 bin Euro tutarında malzeme bağışında bulunduğunun altını çizen Erdin, önceki gün de aynı miktar ve tutardaki malzemeyi Malkara Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne verdiğini söyledi. Erman Erdin, açıklamasının ardından, bağışladığı malzemeleri, okulun yetkililerinin görevlendirdiği öğrencilere teslim etti.