MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Keşan İlçe Başkanlığı’nın, Büyük Cami Mahallesi Gürler Sokak No 29 adresinde hazırladığı Keşan Seçmen İletişim Merkezi’nin açılış töreni, geçtiğimiz Cumartesi günü yapıldı.

Saat 13.00 sıralarında başlayan açılış törenine, MHP Edirne 1. sıra milletvekili adayı Gürsel Şimşek, 2. sıra adayı Av. Şennur Yıldırım, 3. sırada adayı Sefer Cem Elkut, MHP Edirne İl Başkanı Hakan Özkan, MHP Keşan ilçe Başkanı Erkan Gege ile Yönetim Kurulu üyeleri, bazı ilçe başkanları, kadın kolu başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

GEGE: EDİRNE’DEN 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTMAMIZ HİÇ DE ZOR DEĞİL

Törenin açılış konuşmasını yapan Erkan Gege, MHP’nin birlik içerisinde yürüdüğünü ve genel seçimlerde büyük bir oy patlaması yaşayacağını belirterek, “Bu ortamda, her türlü kaygı ve düşüncelerinizi bir kenara bırakıp, dik ve birlik olarak seçimlerde partimizi iktidara taşımamız gerekiyor. Tüm dava arkadaşlarımız, bu desteği hiçbir kırgınlık gözetmeden yapmalıdır. Edirne’den 3 milletvekili çıkartmamız hiç de zor değil. Bu çalışmayla bunu gerçekleştirebiliriz.” dedi.

ŞİMŞEK: EDİRNE HALKI YALNIZLIĞA İTİLMİŞ

Gürsel Şimşek ise Edirne’de, halkın farklı bir tercih ile farklı bir netice çıkartacağına inandığını dile getirerek, şunları söyledi: “Edirne, bugüne kadar ne yazık ki milletvekilleri tarafından gerçek anlamda temsil edilememiş ve doğal zenginlikler, turizm ve tarım zenginlikleri olmasına rağmen hala politik zafiyetin altında ezilmiş, olması gereken gelişmişlik noktasına erişememiştir. Bu dönem milletimizin takdiri ve Allahın izni ile Edirne’yi Ankara’da temsil etme imkanı bulursak, seçim beyannamemizde yer alan toplumsal onur programını hep birlikte uygulayacağız. Her gittiğimiz yerde, ‘Sizler de seçilen diğerleri gibi oylarımızı alıp gidecek misiniz? Bir daha uğramayacak mısınız?’ diyorlar. Artık siyaset, halkın gözünde itibar kaybetmiş. Çünkü seçilmiş, ancak insanımızın vekili olmamış. Edirne halkı yalnızlığa itilmiş. Edirne, yeteri kadar merkezi idarenin imkanlarından faydalandırılmamış ve nüfusu azalan illerin başında gelmektedir. Çünkü Edirne’de işsizlik var.”

BU İKTİDAR, MİLLETİN BAŞINA BELADIR

İktidarın orta sınıfı yok ettiğini dile getiren Şimşek, “Ama bu böyle gitmez. Milliyetçi Hareket Partisi, iktidar olabilmek için seçim beyannamesini ortaya koymuştur. 13 yıldır Türkiye’yi yöneten bu iktidar, milletin başına beladır. Bu iktidar, geldiğinden beri Türk milletinin milli ve manevi değerleriyle oynamış, ne İstiklal Marşı, ne bayrak, ne vatan, ne Andımız kalmıştır. Türkiye’ye bir sistem değişikliği getirmeye çalışıyorlar. Bu sistem değişikliği ile devlet başkanlığı sistemi getirilerek, Cumhuriyet’in temek değerleri tartışılmaya açılarak yok edilmek istenmektedir. Halkımız, tüm Türkiye’de olduğu gibi Keşan’da da uyanık davranmalı, bunlara asla prim vermemelidir. Allah, bu ülkeye bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın. Bu iktidar asla bir daha bu ülkenin başına bela olmamalıdır. Bu nedenle 7 Haziran seçimleri son derece önemlidir. Sizlerden ricam, herkesin uyanık olması ve etrafındakileri uyarsın. Halkımızın, gelecek dönem Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu ülkeyi yönetmesine şans tanıması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

EDİRNE YILLARCA ÜVEY EVLAT OLMUŞTUR

Gürsel Şimşek, bölgedeki arazilerin belli kişilere hızla satıldığını öne sürerek, şunları söyledi: “Böyle giderse, Edirne’de ıssız kentler oluşacak. Eğer vatandaşın cebine para girmezse, Türkiye’ye dışarıdan gelenler hizmetlerden faydalanacaktır. Seçime başlarken, Edirne’de 100 binin üzerinde oy hedeflemiştik. Siz de göreceksiniz ki bu sayının üzerine çıkacağız ve sizlerin hizmetinde olacağız. Arkadaşlarım ile birlikte tüm Edirne adına savaşmak için sizlerden izin istiyoruz. Edirne yıllarca üvey evlat olmuştur. Seçilenler, Edirne için savaşmamış, masalarının altına saklanmışlardır. Bugünkü iktidar, bizi tehlikeli bir sürece doğru götürmektedir. Gelecek dönem kısmetse sizlerin emrindeyiz. Ne zaman boşluk bulsak sizlerle birlikte olacağız ve sorunlarınızı her platformda dile getireceğiz. Oturan değil, konuşan, haykıran ve mücadele eden milletvekili olacağımıza hepinizin huzurunda söz veriyorum. 5 aydır seçim çalışmaları yapıyorum. Edirne’de Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek büyük.”

Konuşmaların ardından MHP Keşan Seçmen İletişim Merkezi’nin açılış kurdelesi kesildi.