S.S. 25 Nolu Keşan Şehir İçi Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İbrahim Ezer, dün yaptığı açıklamada, kooperatifin halka daha kaliteli hizmet verebilmesi için çalıştıklarını bildirdi.

Keşan Adalet Sarayı’nın bu ayın başında hizmete girmesinin ardından, o bölgedeki güzergahta değişiklik yapıldığını ifade eden Ezer, 3 No’lu hattın güzergahında değişiklik yaptık. Güzergahı, Adalet Sarayı, Zirve Konutları, Atakent 2, TOKİ Konutları, Belkoop, Ali Kale ve Kardeşleri İlkokulu, Tekel Meydanı, Keşan Küçük Sanayi Sitesi, Özel Keşan Hastanesi olarak belirledik. Adalet Sarayı’na gelen vatandaşlarımız kapı önünden minibüse binebilecek.” dedi.

AMACIMIZ HİZMETİ HALKIMIZIN AYAĞINA GÖTÜRMEK

İbrahim Ezer, Keşan’da yeni kamu ve özel yatırımların da kısa süre içerisinde hizmete gireceğini ifade ederek, şunları söyledi: “Şehir merkezi dışındaki AVM’ler, yeni Devlet Hastanesi gibi yerlerin de hizmete girmesinin ardından, güzergahlarımızı ona göre belirleyeceğiz. Bu konuda Keşan Belediyesi ile uyumlu bir çalışma içerisinde bulunuyoruz. Güzergah değişiklerini belediyemizin onayı ve görüşleri ile belirliyoruz. Amacımız hizmeti halkımızın ayağına götürmek. Elimizden geleni yapacağız.”