Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği (MMMBD) Keşan Şubesi, Muhasebe Haftası nedeniyle 10 Mart 2017 Cuma günü yemek düzenledi. Yemeğe, Keşan vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner, Müdür Yardımcısı Reşat Çakır, Edirne SMMM Odası Başkanı Kenan Karakuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Kenan Baydar, Cüneyt Keskin, Metin Cengiz, Oda Disiplin Kurulu Üyesi Savaş Pekdemir, Yeni Muhacir Belediye Başkanı Recep Ordu, MMMBD Genel Başkan Yardımcısı Rahmi Başol ve Tekirdağ SMMM Odası Başkanı Güler İncehasan ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Canki katıldı.

MMMBD Keşan Şube Başkanı Haluk Kaba, burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

“Geleneksel hale getirdiğimiz muhasebe haftası etkinliği çerçevesinde düzenlediğimiz "onurlu meslek, gururlu meslektaş" temalı yemeğimize katılan değerli meslektaşlarımızla bizleri katılımları ile onurlandıran misafirlerimize çok teşekkür ederiz.

Mesleğimize yeni katılan değerli meslektaşımız Bilgen Şilit arkadaşımıza hayırlı olsun diyoruz ve rozetini Sayın Oda Başkanımız Kenan Karakuş tarafından takılmasını rica ediyoruz. Sevgili meslektaşlarım birlik ve beraberliğin bir simgesi haline gelen yemeğimizde birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmiş bulunmaktayız. Şahsım ve yönetim kurulum olarak derneğimizi mesleğimizi daha iyi seviyelere getirmek için sizin de vermiş olduğunuz desteklerinizle çalışmalarımız devam etmektedir. Katılımlarınız için şahsım ve yönetim kurulum adına tekrar teşekkür ederim.”

Yemek, sohbet şeklinde devam etti.