Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği (MMMBD) Keşan Şubesi yönetimi tarafından dün düzenlenen basın toplantısında, 21-22 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleşen Edirne SMMM Odası genel kurul toplantısında, yönetime seçilen Keşanlı muhasebecilere görevlerinde başlarılar dilendi.

Saat 13.00 sıralarında şube binasında gerçekleşen basın toplantısına Şube Başkanı Haluk Kaba ve dernek üyeleri katılım gösterdi. Yönetim kurulu adına basın açıklamasında bulunan Kaba, “21-22 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Edirne SMMM Odası 23. Olağan Seçimli Genel Kurulu mesleğimize ve meslektaşlarımıza yakışır bir şekilde Edirne’de yapılmıştır. Seçimler neticesinde odamız kurullarına Keşan'ımızı temsiden çok kıymetli meslektaşlarımız seçilmiştirler. Yönetim Kuruluna Osman Kenan Baydar, Cüneyt Keskin. Disiplin Kuruluna Savaş Pekdemir, Ergin Akıncı. TÜRMOB Delegeliklerine Ahmet Başaran ve Şaban Ağaoğlu seçilmişlerdir. Yapılan Görev Dağılımı Sonucu Başkan Yardımcısı ve Sayman Görevine Osman Kenan Baydar, Yönetim Kurulu Üyeliği görevine de Cüneyt Keskin meslektaşımız getirilmişlerdir. Seçilen Keşanlı meslektaşlarımıza seçildikleri görevlerinde başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUZ

Kaba, açıklamasına şöyle devam etti: “Ayrıca bu yıl TÜRMOB'ça düzenlenen 11.Türkiye Muhasebe Formu Ankara da Muhasebe ve Denetim Mesleğinde yenilikçi yaklaşımlar konusu ile 1-2-3 Haziran 2016 tarihlerinde TÜRMOB Genel Başkanımız Nail Sanlı'nın açılış konuşmasıyla başlamış olup aşağıdaki gündem dâhilinde yapılmıştır. 1. gün bilgi teknolojilerindeki gelişmelerin muhasebe ve denetime etkileri konusu, 2. gün denetimde Kalitenin arttırılması konusu, 3. gün ise kurumsal raporlamada yeni gelişmeler ve trendler konusu işlendi. Mustafa Özyürek, Masum Türker ve Kamil Büyükmirza'nın oturum başkanlıklarında konuşmalar yapılmıştır. Mesleğimizle ve meslektaşlarımızın sorunları ve gelecek beklentileri tartışılıp kararlar alınmıştır. Gerçekleştirilen 11. Muhasebe Formun da alınan kararların Mesleğimize ve Meslektaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”