MMMBD (Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği) Keşan Şubesi’nin 23 Eylül 2013 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında, göreve gelen yeni yönetim kurulu, görev bölümü yaptı.

Konuyla ilgili olarak dün bir basın açıklaması yapıldı. Dernek Lokali’nde yapılan ve saat 10.00 sıralarında başlayan kahvaltılı basın açıklamasına, Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Meşegür ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yönetim Kurulu Üyesi Senem Bağcıoğlu Özbek tarafından yapılan açıklamada, yeni yönetim kurulu görev bölümü şöyle sıralandı: Özgür Meşegür (Yönetim Kurulu Başkanı), Gökhan Yılmaz ve Gürkan Sezgin (Başkan yardımcıları), Ali Sınmaz (Sayman), Senem Bağcıoğlu Özbek (Sekreter), Osman Baydar ve Anıl Özbek (Üyeler).

Bağcıoğlu Özbek daha sonra şunları söyledi: “Yeni dönemde daha yapıcı olacağız. Zaten 4 yıldan beri oluşturulan bir gelenek var. Yönetime yeni seçilen arkadaşlara diyoruz. Eski yönetim kurulu başkanımız Barış Hasan Serin, MMMBO (Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Odası)’da sayman olarak görev yapmaya devam edecek. Bizlere de her konuda yardımcı olacak. Yeni bir dönem başlıyor. Dergi çalışması gibi faaliyetlerimizi devam ettireceğiz. Halı sahası turnuvası organizasyonu düşünüyoruz. Bunu yakın zamanda basınla paylaşacağız. Mutlaka farklılıklarımız da olacaktır. Herkese kapımız açık. Meslek mensuplarımızı ziyaret edeceğiz. Onların fikirlerine başvuracağız. Gezi aktiviteleri de düzenlemeyi düşünüyoruz.”