Makine Mühendisleri Odası Edirne Şube Yönetimi Keşan Temsilciliği ile birlikte dün Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Makine Mühendisleri Odası Edirne Şube Başkanı Mehmet Efe, Başkan Vekili Erkan Doğan, Yönetim Kurulu Üyesi Tanju Şapçı, Keşan Temsilciliği Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Keşan Belediye Meclis Üyesi Mitat Beyazoğlu, saat 16.45 sıralarında Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.

Mehmet Efe, bu ziyaretin Keşan’ın doğal gaz çalışmaları ve hava kirliliğinin ne şekilde azaltılabileceği ile ilgili olduğunu ve bu konuda görüş alışverişinde bulunacaklarını ve Keşan Belediyesi ile bir protokol imzalamak istediklerini belirtti ve Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’ın bu tür ilişkilere ve ortak çalışmalara her zaman olumlu bakmasından dolayı teşekkür etti.

Özcan da , ziyaret nedeniyle Makine Mühendisleri Odası Şube Yönetimi ve Keşan İlçe Temsilciliği’ne teşekkür ederek, “İlçemizdeki doğalgaz çalışmaları ve hava kirliliğinin önlenmesi konusunda görüş alışverişinde bulunmak ve ortak bir protokol hazırlanması için Makine Mühendisleri Odası Edirne Şubesi ile görüşüyoruz. Kendileri bizlere üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını belirttiler.” dedi.

Özcan konukarına ayrıca Keşan Belediye Meclis Toplantı Salonu’nu da gezdirdi.

Efe, yeni belediye binasının Keşan’a hayırlı uğurlu olmasını dileyerek “Sayın başkanım Keşan’a kazandırdığını bu bina için sizleri tebrik ediyorum. Trakya’da örneği olmayan bir binayı kazandırmanız çok önemli. Sizleri kutluyoruz” dedi.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ