AYGÜL KONAR

Keşan Belediye Meclisi'nin Haziran ayı toplantısında Keşan Belediye başkanı Mustafa Helvacıoğlu'na, "Keşan İlçe Merkezi ve Mücavir Alanlarımızda bulunan seyyar satış arabalarının standart hale getirilmesi kapsamındaki projede yer alan 24 adet örnek seyyar satış arabalarının alınması" maddesiyle ilgili yetki verilmişti. Yetkinin verilmesinin ardından konuyla ilgili çalışmalar tamamlandı ve alınan seyyar satış arabaları, dün TIR ile Keşan'a getirildi.

ENGELLİ VATANDAŞ İÇİNDE 1 HEDİYE GÖNDERİLDİ

Daha önce belirlenen kriterleri taşıyanlara verileceği ile ilgili açıklamaların yapıldığı seyyar satış arabalarını Keşan'a getiren firmanın, 1 seyyar satış arabasını da engelli bir vatandaşa verilmek üzere hediye olarak gönderdiği belirtildi.

ARABALAR CUMHURİYET MEYDANI'NDA SERGİLENİYOR

Tek konsept ile Keşan'da seyyar satışta yeni bir dönemin başlatılması hedeflenen arabalar, Cumhuriyet Meydanı'nda sergileniyor. Seyyar satış arabalarını inceleyen Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, arabaları incelemeye gelen vatandaşların yanı sıra esnaflara da bilgiler verdi.

KİRA İSTENECEK, HİJYEN BELGESİ ARANACAK

Öte yandan, seyyar satış arabalarını teslim alacak olan satıcılardan, belirlenecek olan aylık kira bedeli isteneceği ifade edilirken, ayrıca, seyyar satış arabalarında satış yapacak olan esnafın, hijyen belgesine de sahip olması gerektiği belirtildi.