Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Merkez ve Taşra Buluşması” kapsamında geçtiğimiz gün Keşan’a gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Basılı Yayınlar Daire Başkanı Yunus Akkaya, dün, Keşan İlçe Müftülük Personeli ile düzenlediği toplantıda bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Saat 10.00 sıralarında, Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Konferans Salonu’nda başlayan toplantıya; Akkaya’nın yanı sıra, Edirne İl Müftüsü Ömer Taşçıoğlu, Keşan İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri ve Müftülük personeli katıldı. Toplantı, Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

ŞİKAYET VE TEMENNİLERİ DİNLEYECEĞİM

Toplantı ile ilgili olarak bilgi veren Yunus Akkaya, Keşan İlçe Müftülüğü’nün personeli ile bilgi paylaşımında bulunacaklarını dile getirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın son 3 yılda ortaya koyduğu hizmetlerimizi buradaki personelimiz ile paylaşacağız. Keşan’da yapılan hizmetler hakkında da personelden bilgiler alacağız. Ayrıca, personelimizin Diyanet İşleri Başkanlığımızdan beklentileri, şikayetleri ve temennilerini de dinleyeceğiz. Diyanet İşleri Başkanlığı’nda daire başkanı olarak görev yapan herkes, yurdumuzun çeşitli illeri ve önemli ilçelerinde bu programı gerçekleştiriyor.” dedi.