Keşan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Kadir Uzun, dün yaptığı açıklamada, seçimde kendisine ve yönetime açık destek veren Keşan’a bağlı tüm köy muhtarlarına teşekkür ederken, yapılacak olan tüm çalışmalarda muhtarlar ile iş birliği yapılacağını söyledi.

Uzun, 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirdikleri Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na katılan tüm muhtarlara, yeni Yönetim Kurulu’na verdikleri açık destek nedeniyle şahsı ve Yönetim Kurulu üyeleri adına teşekkür ederek, bundan sonra da yine büyük bir aile gibi, birlik içerisinde hareket edeceklerinden kimsenin şüphe duymamasını istedi.

ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK

Sözlerinin devamında, tüm muhtarların yaşadığı sorunlara aynı mesafede yaklaşacaklarını vurgulayan Uzun, “Sorunlara, bizim sorunumuz gibi yaklaşacağız. Ayrıca, susuz kalan 6 köyümüze en kısa sürede su verilmesi için çalışmalara başladık bile. Bizler, birlik içerisinde 45 köyün sorununu çözmek için yine birlikte olacağız. Sorunlara, büyük-küçük ayrımı yapmadan yaklaşarak, çözüm noktasında elimizden gelen tüm emeği sarf edeceğiz.” diye konuştu.

GÖREVİMİZİ İNSANİ VE VİCDANİ BİR ŞEKİLDE YAPACAĞIZ

Keşan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’nin, tüm köy muhtarları ve köy halkı ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerinin altını çizen Kadir Uzun, Hiçbir arkadaşımızı ayırmadan görevimizi en iyi şekilde, insani ve vicdani bir şekilde yapmaya çalışacağız. Hiçbir arkadaşımız, bu kapıdan eli boş dönmeyeceğinden emin olsun. Bütün muhtarlarımıza teşekkür bir borç bilir ve her gün yeniden doğan güneş, hepsine sağlık, huzur ve bereket getirsin.” dedi.