HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Keşan'da turizm acentesi yetkilisi olan Murat Arıkan, dün yaptığı açıklamada, turizm sektöründe 2017 yılı yaz sezonunu değerlendirdi.

Murat Arıkan, sezonun geçen yıla kıyasla oldukça hareketli geçtiğini belirterek, "Bölgemiz için de, ülkemiz için de geçen yıla oranla hareketli bir sezon geçirdik. Geçen yıl darbe girişiminin olumsuz etkilerini gördük. İzinlerin kaldırılması, yönetici ve idarecilerin göreve geri çağrılması gibi sebeplerden insanlar tatile çıkamadılar. 2016 yılında ertelenen tatil planları 2017 yılında gerçekleşti. Ekonominin geçen yıla oranla daha iyi olması da bunu etkiledi. Sahil bölgelerimiz de birçok misafir ağırladı. Bunun yanında biz birçok misafirimizi yurtiçi ve yurtdışı turlara götürdük. Özellikle Akdeniz ve Ege kıyıları, Bodrum, Çeşme, Marmaris, Antalya, Belek, Alanya'da oldukça tatilci götürdük." dedi.

GÜNÜBİRLİK VE 1 GECE KONAKLAMALI TURLAR TERCİH EDİLİYOR

Sonbaharda da beklentilerin yüksek olduğunu ifade eden Arıkan, şunları söyledi: "Eylül ve Ekim aylarında da hareketlilik bekliyoruz. Özellikle günübirlik veya 1 gece konaklamalı turlarımız oldukça ilgi görüyor. Yurtiçinde Kapadokya, Bursa, Eskişehir, yurtdışında Selanik, Makedonya, Üsküp, Ohri özellikle tercih ediliyor. Sonbaharda uzun vadeli tatiller pek popüler değil. Bu talepleri de yerine getirmeye çalışıyoruz."

PAHALI BİR TATİLİ HEM KALİTELİ HEM DE UCUZA ALABİLİRLER

Murat Arıkan, son olarak 2018 yılında tatil planı yapanların bu yıl Kasım ayında başlayacak erken rezervasyon indirimlerinden yararlanabileceklerini kaydederek, "15 Kasım'dan itibaren erken rezervasyonla tatil paketi satın aldıklarında % 50'ye varan indirimlerden yararlanabilecek. Hatta iptal sigortamız mevcut. 3 gün önce iptal ettiklerinde tüm ücret kendilerine iade edilebiliyor. Böylece mağduriyette ortadan kalkıyor. Artık tatil planları erken yapılıyor. 15 Kasım'dan sonra acentemize bekliyoruz. Tatil için bize danışırlarsa pahalı bir tatili hem kaliteli hem de ucuza alabilirler." diye konuştu.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ