Hüseyin Ünsal Yücel

Geçtiğimiz Ocak ayında, geçirdiği elim trafik kazası sonucu geç yaşta hayata veda eden Çamlıca İlkokulu Müdür Yardımcısı ve İngilizce Öğretmeni 33 yaşındaki Murat Gürel, geçen Cuma günü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikle anıldı.

Saat 17.00’de, Keşan Öğretmenevi Bahçesi’nde başlayan etkinliğe, Merhum Murat Gürel’in annesi Nadiye, babası Ali Osman, kardeşi Okan Gürel ve akrabalarının yanı sıra Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ile öğretmenler katıldı.

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan, anma töreninde yaptığı konuşmada, Murat Gürel’i erken yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Bugün, değerli meslektaşımızı anmak, kıymetli ailesine eğitim camiası olarak taziyemizi iletmek amacıyla bir aradayız. Kıymetli meslektaşımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz. Okulunda, öğretmen arkadaşlarımız, okul idaresi, okul aile birliği, muhtarımız, ilçemizde görev yapan diğer öğretmen arkadaşlarımız ve okul yöneticilerimizle birlikte bu anma töreninde bizlerle birlikte oldular. Başta sayın kaymakamımız olmak üzere bu etkinliğe gelen siz değerli meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Öğretmenin, birlik beraberlik içerisinde, dayanışma ve kaynaşmasını her ortamda göstermesi gerektiğini düşünen bir eğitimci olarak ben meslektaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailesine de her zaman yanlarında olacağımızı ifade ediyor, hepinize saygılar sunuyorum.” dedi. Okunan duanın ardından katılımcılara, pilav, ayran ve helva ikram edildi.