HABER MERKEZİ

Helvacıoğlu, açıklamasına şöyle devam etti: “Keşanlı gazeteciler, Keşanlıların haber alma hakkının kullanılmasında çok önemli bir görev üstlenmektedirler. Aynı zamanda etkin bir denetim organı konumundadırlar. Bu haliyle demokrasinin temel unsurlarından biri gazetecilerimizdir.

Keşan’da gazetecilerimiz zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatmakta, öte yandan Keşanlıların talep ve beklentilerini yansıtmaktadırlar.

Gazetecilerimiz sahip oldukları sorumluluk Keşan, Edirne ve ülkemizin, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamada çok önemlidir. Keşan’ın vardığı noktada basın çalışanlarımızın rolü büyüktür. Ben her bir basın mensubumuza Keşanlı hemşerilerimin dilek ve şikayetlerini aktardıkları, sorunların çözümüne katkı sundukları, ilklere ve enlere imza attığımız Keşan’ımızda belediye olarak yaptığımız projeleri kamuoyuyla paylaştıkları için teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü içten dileklerimle kutluyorum. İyi ilişkilerimizin ve birlikte Keşan için omuz omuza verdiğimiz günlerin devamını diliyorum. Ebediyete irtihal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyorum. Görevi başında bulunanlara gazetecilerimize de çalışmalarında başarılar diliyorum.”