AYŞİN SEÇİL GEZER

Saat 12.00’de Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarlığı önünde başlayan etkinliğe; Keşan Kaymakamı Nuri Özder, 4.Mknz.Piy.Tugay Komutanı Pyd. Albay Öztürk Mustafa Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Alper Arıtan, Siyasi partilerin İlçe Başkanları ve temsilcileri, Daire Amirleri, İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Vedat Çimen, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, İl Genel Meclis Üyesi Adnan Vural, Keşan Belediye Meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Yapılan duanın ardından konuşan Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kalfalar, bu yıl 5.'si gerçekleşen aşure gününe katılan tüm katılımcılara “Hoş geldiniz.” diyerek, destek veren ve katılanlara teşekkür etti.

Kadın Çalışma Grubu adına konuşan Hatice Öcal ise; "Bu güzel günümüzde aramızda olduğunuz için bizi onurlandırdınız. Biz Kadın Çalışma Grubu olarak 5.'sini gerçekleştirdiğimiz Aşure Günü etkinliğimize 10 kişi ile başladık. Her geçen gün katılımlarımız artmaktadır. Maddi, manevi desteği geçen herkese başta Muhtarımız Bayram Ali Kalfalar olmak üzere ben Çalışma grubu arkadaşlarım adına katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı.

Daha sonra ise katılımcılara aşure dağıtıldı.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ