Keşan 4.Mekanize Piyade Eski Tugay Komutanlarından olan ve Balyoz Soruşturması kapsamında tutuklanarak kısa bir süre önce tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan Mustafa Kemal Tutkun Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Dün saat 10.00 sıralarında eşi Meral Tutkun’la birlikte Keşan Belediyesi’ne gelen Mustafa Kemal  Tutkun burada yaklaşık 1 saat süre ile Mehmet Özcan, başkan yardımcıları Salim Şevik ve Cengizhan Aktan ile görüştü.

Özcan’da ziyareti nedeniyle Mustafa Kemal Tutkun ve Meral Tutkun’a teşekkür ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Keşan’ı hiçbir zaman unutmadığını ve Keşan’da bir çok dostunun olduğunu söyleyen Tutkun, “11 Eylül 2014 Perşembe günü akşamı Edirne’de düzenlenecek Edirne Lisesi Mezunları Derneği’nin düzenlediği bir etkinliğe katılmak için geceyi Keşan’da geçirdik ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a bir nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Benim zamanımdaki Keşan ile şimdiki Keşan bir hayli değişmiş ve gelişmiş. Bakıyorum ilçenin her yerinde çalışmalar var. Ayrıca Keşan’da görüşemediğim tüm Keşanlı dostlarıma da selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Ziyarette ayrıca Keşanlı Yazar Hilmi Dinçer de hazır bulundu ve Tutkun’a “Keşan Tarihi”, “ Bir Çingenenin Romanı” adlı kitaplarını imzalı olarak hediye etti.

Özcan da Keşan Belediyesi yayınlarından oluşan bir çanta hediye etti.