YSK seçmen sorgulama işlemleri ile birlikte nerede, hangi sandıkta oy kullanılacağı belli oldu. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde oy kullanacak olan vatandaşlar 'hangi sandıkta oy kullanacağım' sorularına yanıt aramaya başladı. Konu Peki, YSK seçmen sorgulama işlemleri nasıl yapılır? İşte 'nerede, hangi sandıkta oy kullanacağım' sorularının yanıtı...

"HANGİ SANDIKTA OY KULLANACAĞIM"

Seçmenlerin “Hangi Sandıkta Oy Kullanacağım” sorusuna yanıt geldi. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 31 Mart 'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Türkiye genelinde il, ilçe ve kırsal merkezlerde kurulacak sandıklarda oy kullanma işlemi gerçekleştirilecek. Seçmelerin nerede ve hangi sandıkta oy kullanacakları belli oldu.

31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanılacak sandık bilgileri YSK tarafından yayımlandı. Bu işlemler, YSK'nın resmi internet sitesi üzerinden ve e-Devlet Kapısı sistemi üzerinden görüntülenebilecek.

SANDIK BİLGİLERİNİZİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN