BÜLENT SAYLAM

Bunlardan ilki Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) ve Keşan TB (Ticaret Borsası) işbirliği ile düzenlenen; Keşan FM’in radyo programcılarının katıldığı “Dünden Bugüne Radyo ve Radyo Programcılığı” başlıklı kısa bir söyleşi ile TRT Ankara Radyosu Baş Spikeri Sayın Hafize Okan’ın, bilgi ve deneyimlerini aktardığı “Diksiyon - Beden Dili - Etkili İletişim” konulu konferans 31 Ağustos 2018 Cuma günü gerçekleştirilirken; aynı günün akşamı da 25. Yıl yemeği verildi. Etkinlikler 1 Eylül 2018 Cumartesi günü Saros tekne turu ve nostaljik radyo çekilişiyle sona erdi. 

Biz de Medya Keşan Gazetesi olarak 2012 Ağustos ayına kadar aynı çatı altında iki yayın kuruluşu olarak hizmet verdiğimiz Keşan FM’e nice 25 yıllarda yayın yapmasını diliyoruz.

31 AĞUSTOS 25. YIL AKŞAM YEMEĞİ

Keşan FM Radyosu’nun 25.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle 31 Ağustos 2018 Cuma günü akşamı Gölbaşı Restaurant’ta bir akşam yemeği verildi. Saat 19.30’da başlayan yemeğe Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Salim Şevik, Cengizhan Aktan, Keşan FM Sahibi Tolga Mercan, Keşan FM Program yapımcıları ile basın mensupları katıldılar. Burada 25.yıl nedeniyle Keşan’a özgü lezzet olan Peynir Helvası ile yapılan pasta Özcan, Mercan ve diğer konuklar tarafından nice 25 yıllara erişilmesi dileği ile kesildi ve konuklara ikram edildi.

MERCAN: “25.YIL YEMEĞİMİZE KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yemekte kısa bir konuşma yapan Tolga Mercan, “25.yıl yemeğimize katılan Keşan Belediye Başkanımız Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Salim Şevik ve Cengizhan Aktan ile program yapımcılarımıza ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

1 EYLÜL SAROS TEKNE TURU

Keşan FM’in 25. Yıl nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapmasında 1 Eylül 2018 tarihinde bir tekne turu gerçekleştirildi. Sabah 09.00’da Keşan’dan hareket edilerek Sultaniçe Balıkçı Barınağında başlayan tekne turunda Keşan FM’in konferans için davetli konukları Keşan FM radyo programcıları Keşan Belediyesi ve yerel gazete temsilcileri Enez Karaburun mevkiine kadar olan kıyı şeridinde Saros’un muhteşem kıyılarını görme fırsatı buldu.  Tekne turu sırasında kara burun mevkiine demir aldıktan sonra katılımcılar Saros’un sıcak sularına kendilerini bıraktılar. Havanın güzel olması ve denizin de durgun olması katılımcıların deniz keyfini bir kat daha arttırdı. Daha sonra teknede balık ziyafetinden sonra tekne turu Sultaniçe Balıkçı Barınağında son buldu.

İBRAHİM DAĞ’DAN EĞİTİM CAMİASINA SİTEM

Tekne turu sırasında Keşan FM Müdürü İbrahim Dağ, katılımcılara teşekkür ederken, şunları söyledi: “Cuma günü verilen eğitimde, eğitim camiasından kimsenin olmamasına son derece üzüldüm. Keşan’da bizlerle olduğunuz için sizlere çok teşekkür ederim” dedi.

Tokat Gazetesi köşe yazarı Süleyman Erkan da “Biz de bu güzel etkinlikte sizin aranızda bulunmaktan onur ve gurur duyduk. İyi ki varsınız.” Şeklinde konuştu. TRT Ankara Baş Sunucusu Hafize Okan, Keşan FM’in düzenlendiği etkinlikler hakkında şunları söyledi: “Bir TRT çalışanı olarak bir özel radyoda bu kadar işin ciddiye alındığını görmedim. Bu kadar meselelerin özüne inmek, arkadaşlarımızla yayınları sürdürmek gerçekten beni çok mutlu etti. Ben dönünce Ankara’da anlatacak o kadar çok malzeme verdiğiniz ki bana, o kadar güzel umut vadeden, ben size çok teşekkür ediyorum.” 

İbrahim Dağ da Okan’ın bu sözlerine karşılık olarak 25. Yıllarını kutlayacaklarını ama böyle bir etkinliğin olmayacağını söyledikten sonra “Sizleri tanımamıza vesile olan RTÜK ve Neriman Saraçoğlu başta olmak üzere herkese teşekkür etmek istiyorum. Biz bir kapıyı açtık. Trakya’da ve bölgede iletişim ve beden dili, güzel Türkçe konuşma hakkında güzel ve farklı işler olacaktır. Çünkü bunlar bizim ciddi eksiklerimiz” dedi.

1 EYLÜL NOSTALJİK RADYO ÇEKİLİŞİ

Ağustos ayı başından itibaren, Keşan FM 25. Yıl özel yayınları kapsamında, Keşan FM programlarını dinleyen ve sorulan sorulara doğru cevap veren dinleyiciler arasında çekilen kura sonucu belirlenen 25 dinleyici belli oldu. 1- 1. Selami Dağdeviren 

2-Derya Kayrakoğlu 

3-Reyham Çırak 

4-Hatip Yaran 

5-Soydan Çetin 

6-Serdar Hüdür 

7-Yağmur Çakaz 

8-Emrullah Arı  

9-Can Eken 

10-Önder Kılıç 

11-Pınar Kuzakçı 

12-Gizemsel Anık 

13-Tayfun Önver 

14-Saadet Gürsoy 

15-İlknur Sal 

16-Nurdan Anık 

17- Alp Hasan Akyol 

18-Murat Özdemir 

19-Gülizar Varma 

20-İlker Gürel 

21-Mert Göksu 

22-Doruk Özmen 

23-Polatcan Erkağan 

24-Tarık Yörük 

25-Nermin Atalay 

 Nostaljik radyo kazanan talihlilerin, haklarını kaybetmemeleri için, Keşan FM’le irtibata geçerek 10 Eylül’e kadar radyolarını almaları istendi. 

Ayrıca; Keşan FM’e reklam veren müşteriler arasından çekilen kura sonucunda 25 firma da; 7 gün, 15 gün ve 30 günü kapsayan, yılsonuna kadar değerlendirilmek üzere ücretsiz reklam yayın hakkı kazandılar.