Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, dün yaptığı açıklamada, beldesiyle ilgili olarak son zamanlarda yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İÇMESUYU VE KANALİZASYON PROJESİ İHALE AŞAMASINA GELDİ

 Geçen hafta içinde Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyaret hakkında bilgi veren Nuran Uslu, “TOKİ konutlarının dış kaplamaları ile ilgili görüşmeler yaptım. Turizm Bakanlığı’na bir projemizi sunduk. Yolların taş döşenmesi ile ilgili bir projeydi. Ben İstanbul’dayken İlbank’tan yetkililer düğün salonu projesi ile ilgili çalışmalar yapılmış. Düğün salonunun yeri değişecek. Belediye binasının arkasında bulunan otoparkın bulunduğu yere yapacağız. Bunun nedeni ise projenin uygulanması için en uygun alanın belirttiğim yer olması. İmara açılacak olan alanlar ile ilgili çalışmalarda bulunacak sondaj ekibi geldi. Çalışmalara başlayacaklar. İçme suyu ve kanalizasyon projesi de ihale aşamasında.” dedi.

ÖZCAN’A YAPILAN BANA YAPILSA GARİPSERDİM

Açıklamasının devamında basın mensuplarının sorusu üzerine Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın Cumhuriyet Halk Partisi’nin 90. kuruluş yıldönümünde CHP Keşan İlçe Başkanlığı tarafından parti binasında düzenlenen kutlama törenini ayakta ve geri planda izlemesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Uslu, “Eğer aynı hareket bana yapılsaydı garipserdim. Ben seçilmiş biriyim. Benim partimde bana böyle bir şey yapılsaydı kabullenemezdim. Bu partinin ben de bir neferiyim. Bunu kendimden çok seçmenime yapılmış bir saygısızlık olarak görürüm. Ben bir belde belediye başkanı olarak bile kabullenemiyorum, ilçe belediye başkanı olsam çok farklı olur. Bu kabullenilecek bir şey değil. Seçmene de bir harekettir.”