Edirne’de polis emeklisi eşi tarafından çalıştığı hastanede nöbet sırasında tabancayla vurularak öldürülen hemşire Nurcan Dönmez için Edirne Devlet Hastanesi bahçesinde tören düzenlendi. Yağmur yağışı altında düzenlenen törende Dönmez çiftinin oğulları Utku ve Buğra, cenaze sırasında metanetini korurken hemşire Nurcan Dönmez’in mesai arkadaşları da ‘Kadına Şiddete Hayır’ yazılı pankart açtı.
Edirne Devlet Hastanesi’nde nöbette olduğu sırada ayrılmak üzere olduğu eşi Necip Dönmez (45) tarafından 4 el kurşun sıkılarak öldürülen hemşire Nurcan Dönmez (38) için görev yaptığı hastanenin bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. İl Sağlık Müdürü Turgut Çalışkan, İl Halk Sağlığı Müdürü Hatice Gül ile çok sayıda doktor, hemşire ve sağlık çalışanının katıldığı törende Dönmez çiftinin oğulları Utku ve Buğra da yer aldı.
Hemşire Dönmez’in çalışma arkadaşlarının ‘Kadına Şiddete Hayır’ pankartı açtığı törende mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Törende kısa bir konuşma yapan Edirne Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Özdemir, “Nurcan hemşire bizim canımızdı, her şeyimizdi. Servisteki gözümüz, kulağımız, elimiz oldu. Bugün burada bizimle acımızı paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum. O bizim gerçekten sadece çalışma arkadaşımız, hemşiremiz değil, her şeyimizdi. O insanlığıyla, mesleğiyle, her şeyiyle bir numara bir insandı” dedi. 
İmamın helallik istemesinin ardından Nurcan hemşirenin cenazesi, çocukları ve mesai arkadaşları tarafından omuzlarda taşınarak cenaze aracına bindirildi. Cenaze, defnedilmek üzere Kırşehir’in Mucur ilçesine gönderilirken eşini öldürdükten sonra intihara kalkışan Necip Dönmez’in ise hayati tehlikesi sürüyor.