Keşan’a bağlı Yenimuhacir Beldesi yakınlarında TIR’ın çarptığı traktörde ağır yaralanan Nazmi Çetin (53) de tedavi gördüğü hastanede 18 gün sonra hayatını kaybetti. Aynı kazada ağır yaralanan oğlu Okan Çetin (21) ise geçen 18 Kasım’da yaşamını yitirmişti.  

Kaza, 5 Kasım 2014 tarihinde, saat 07.15 sıralarında Keşan- Malkara yolu Yenimuhacir Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Malkara’dan Keşan yönüne giden 40 yaşındaki Ahmet Bayır yönetimindeki 43 FY 768 çekici, 43 FY 463 dorse plakalı TIR, yol çalışması nedeniyle tek şeritten sağlanan yolda karşı yönden gelen Nazmi Çetin'in kullandığı 22 FV 659 plakalı traktörle çarpıştı. Kazada hurda yığınına dönen ve ikiye ayrılan traktörün sürücüsü Nazmi Çetin ile yanında bulunan oğlu Okan Çetin ağır yaralandı. Baba- oğul, Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Hastanenin 2’nci Seviye Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi gören Okan Çetin geçen 18 Kasım’da hayatını kaybetti.
OĞLUNUN YANINA DEFNEDİLDİ
Sevk edildiği Edirne Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisi süren baba Nazmi Çetin de, kazadan 18 gün sonra önceki gün yaşamını yitirdi. Nazmi Çetin’in cenazesi ailesine teslim edildi. Yenimuhacir Beldesi halkından Nazmi Çetin, Şükrü ve Halime Çetin'in oğlu, Gönül Çetin'in eşi, Sermin Cinay ve Merhum Okan Çetin'in babası, Merhum Nazif ve Nazmi Çetin'in kardeşi, Sevgi Kale’nin abisi, Serkan, Selçuk, Çetin ve Yasemin Bayar'ın amcaları, Eylem Cinay'ın dedesi, Deniz ve Şafak Kale'nin dayısı idi.  NAZMİ ÇETİN, dün öğle namazının ardından Yeni Muhacir Beldesi'nde aynı kazada yaşamını yitiren oğlu Okan Çetin’in yanına defnedildi.  Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ile yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.