SONGÜL KONAR

Dün saat 10.30 da Sevim Yenice Konferans Salonunda açılan sergiye Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Şube Müdürleri, Ahmet Yenice Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Ahmet Yenice Ortaokulu Öğretmenleri Tekin Demir ve Ayla Kütüklülü sergi ile ilgili şu bilgileri verdi: “Sergilenen her şey öğrenciler tarafından derslerde yapılan etkinliklerde yapıldı. Çocuklarımız bu konuda çok başarıya ulaştı. Okul idaremiz ve diğer öğretmenlerimizin ve ailelerin desteği ile gerçekten iyi bir sonuç elde ettik. Gerek sanatsal gerek bilimsel anlamda ilçemize çok güzel bir değer kattığımızı düşünüyoruz. Sergimiz 11 Hazirana kadar sergilenecek. Halkımızı da sergiyi gezmeye davet ediyoruz.”

Serginin 11 Haziran a kadar açık olacağını ifade eden Okul Müdürü Osman Nal, “Erasmus etkinlik projemiz var. Yunanistan dan 50 öğrenci gelecek. Yaklaşık 2 ay önce bizde oraya gitmiştik. Sergide emeği ve desteği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.