GİZEM GÖRÜR

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Meclisi üyesi Önder İnceoğlu, 1 Ekim-30 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek oda seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına aday olacağını açıkladı.

PROFESYONEL DENEBİLECEK BOYUTTA BİR PROJE EKİBİ KURDUM

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetim kadrosunda, çeşitli organlarında çok uzun zamandan beri görev aldığını kaydeden İnceoğlu, “Odamızın ve siz çok kıymetli üyelerimizin hizmetkârı olarak görev yaptım, bundan da gurur duyuyorum. Yeni dönemde bayrak yarışını kaldığı yerden devam ettirerek, daha da yüksek hedeflere taşımayı düşünüyorum. Stratejik planlarımı yaptım, hedeflerimi ve çizgimi belirledim, odamı ve ilçemi ilgilendiren sorunlarla alakalı çözüm odaklı çalışmalarımı yaptım. Bizleri ileriye götürebilecek ve projeler üretebilecek, profesyonel denebilecek boyutta bir proje ekibi kurdum. Kısacası odamızı ve üyelerimizi gerçek hak ettiği yere getirecek değerli üyelerimizden oluşan listemi hazırladım. 1 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. Hizmet için yarışmak erdemdir. Bu erdeme ortak olmak için Keşan Ticaret ve Sanayi Odası seçiminde Yönetim Kurulu Başkan adaylığımı ilan ediyorum.” dedi.

İnceoğlu, son olarak; “Gerçekleşecek olan seçimlerin ülkemize, ilçemiz Keşan’a, İpsala ve Enez esnaf, tüccar ve sanayicimize hayırlar getirmesini diliyor, saygılar sunuyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ