AYGÜL KONAR
Özel haberleri, video röportajları, canlı yayınları, sokak röportajları, özgün içerikleri ve tarafsızlık ilkesi ile 2 yılda önemli bir mesafe kat eden Kesanonline, zaman zaman hazırladığı yeni projelerle de adını duyuruyor.
Trakya bölgesinde etkisini hissettiren Keşan basınının temsilcileri, 22 Ekim 2020 Perşembe günü Kesanonline’ın düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.
28 Ekim 2020 Çarşamba günü, Kesanonline.com’da canlı yayınlanacak ve yerel basın temsilcilerinin sorularını yönelteceği, Keşan’ın seçilmiş yöneticileri ile gerçekleştirilecek programın tanıtımının yapıldığı kahvaltıda, program takvimi hakkında da bilgi verildi. 

“Online Buluşmalar” adını taşıyan ve soru-cevap konseptinde gerçekleştirilecek programlar, Aralık ayı ortalarına kadar, haftada bir yayın olmak üzere devam edecek. Her hafta Çarşamba günü, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nın Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek ve saat 11:00’de başlayacak programlar, Kesanonline’ın  facebook ve yotube hesaplarından canlı yayınlanacak.
“Online Buluşmalar”a:
28 Ekim 2020 Çarşamba günü
; Edirne İl Genel Meclisi’nin CHP’li üyeleri; Sezgin Gündoğdu, Erdinç Can ve Erdoğan Gümülcineli ile AK Parti’li üyeler Halil Bayazıt ve İsmail Keleş,
04 Kasım 2020 Çarşamba günü; Keşan Belediye Meclisi’nin Cumhur İttifakı temsilcileri Nehir Gergin ve Barbaros Tokgöz ile Millet İttifakı temsilcileri Feridun Tümer ve Zafer Topçu,
18 Kasım 2020 Çarşamba günü; AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, CHP Keşan İlçe Başkanı Recep Pekcan, İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Zafer Sarıkeçe ve MHP Keşan İlçe Başkanı Adnan İnan,
25 Kasım 2020 Çarşamba günü; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile  Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Uslu ve Yakup Balcı katılacak.
“Online Buluşmalar”a, Aralık ayı içerisinde de, daha sonra belirlenecek tarihlerde bölge milletvekilleri; İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, CHP Edirne Milletvekili Doç Dr. Okan Gaytancıoğlu ve AK Parti Edirne Milletvekili, TBMM KEFEK Başkanı, MKYK Üyesi Dr. Fatma Aksal’ın katılması bekleniyor.