AYGÜL KONAR

“PARTİMİZ BANA 3. DÖNEM İÇİN YETKİYİ VERDİ VE YENİDEN ADAY GÖSTERDİ”

CHP Genel Merkezi’nin yeniden kendisini belediye başkan adayı olarak gösterdiğini hatırlatarak, sözlerine başlayan Ordu şunları söyledi: “Partimiz bana 3. dönem için yetkiyi verdi ve yeniden aday gösterdi. Bundan sonraki süreçte; seçim beyannamemizi hazırlayıp halkımızın karşısına çıkacağız. Halkımızın vereceği karara saygı duyacağız.”

“HALI SAHA PROJEMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

“Yeniden belediye başkanı seçilmeniz durumunda, yapmak istediğiniz ancak, yapamadığınız projeler nelerdir?” şeklindeki soruya cevap veren Recep Ordu sözlerini şöyle sürdürdü: “Beldemize halı saha yapılmasıyla ilgili bir projemiz vardı. Ancak, dere ıslah projesi nedeniyle süreç uzamıştı ve hayata geçirememiştik. İnşallah, 2019 yılında bu projemizi hayata geçireceğiz. Gençlerimiz için bu halı saha projesini kısa sürede hayata geçireceğiz. Bunun yanı sıra; hayata geçirmek için birçok projemiz bulunuyor.”

“YENİMUHACİR’DA PARTİMİZİ YİNE BİRİNCİ YAPACAĞIZ”

“Aday olduğunuz süreçte, ne kadar oy alarak seçimleri kazandınız ve yeni dönemdeki hedefiniz nedir?” şeklindeki soruya cevap veren Ordu sözlerini şöyle tamamladı: “İlk aday olduğum seçimlerde yüzde 37 oyla, geçen yerel seçimlerde ise, yüzde 62 oy alarak belediye başkanı seçildim. Bu seçimlerde de, iyi bir oy oranıyla partimizi yeniden Yenimuhacir’da birinci yapacağımıza inanıyorum. Sürecin hayırlı olmasını diliyorum.”