Önceki gece, saat 02.00 sıralarında, Keşan-Gelibolu Karayolu Mahmutköy Sapağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

İddiaya göre, Keşan’dan Gelibolu istikametine seyreden ve sürücüsü belirlenemeyen 34 RKV 50 plakalı otomobil, yolun 15’nci kilometresinde Mahmutköy Sapağı yakınlarında bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada, araçta bulunan Emin Meriç (43) ve İlkay Gündüz (31) yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Emin Meriç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan İlkay Gündüz’ün sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi. Hastane morguna konulan Meriç’in cenazesi, nöbetçi savcı ve jandarma gözetiminde yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

SÜRÜCÜNÜN TESPİTİ İÇİN KAN ÖRNEĞİ ALINDI

Kazada yaralanan İlkay Gündüz’ün, otomobili hayatını kaybeden Emin Meriç’in kullandığını beyan etmesine rağmen jandarma durumdan şüphelenerek, aracın sürücü kısmındaki direksiyon ve koltuk kaplamalarından kan örneği alarak, tespit için kriminal laboratuara gönderdi. Sürücünün, gelecek test sonuçlarıyla netlik kazanacağı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.    

TOPRAĞA VERİLDİ

Keşan Karayolları çalışanlarından Emin Meriç, Karacaali Köyü halkından Merhum Şakir Meriç ve Esma Meriç'in oğlu, Özlem Meriç'in eşi, Görkem Meriç'in babası, Merhum Hüseyin Gündüz ve Fatma Gündüz'ün damadı idi. Emin Meriç’in cenazesi, dün ikindi vakti Karacaali Köyü Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ile başsağlığı dileriz.