AYŞİN SEÇİL GEZER

3 Kasım’da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun resmi açılış törenleri çerçevesinde, Keşan’da olacağını söyleyen Özcan, “Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nin resmi açılış töreni, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek. Açılış töreni, Cuma günü saat 11.00’de olacak. Tören için davet turlarımız olacak. Yoğun bir program bizleri bekliyor.” dedi.

ABONE SAYISI ARTIYOR

Doğal gaz çalışmaları hakkında da, değerlendirmelerde bulunan Mehmet Özcan, şunları söyledi: “Doğal gaz çalışmalarında ciddi bir mesafe kat edilmiş. Yetkililer, doğal gazda, şu anda yüzde 85 seviyelerine gelindiklerini bizlerle paylaştılar. Teknik olarak, bağlantı ve abone sayısı artıyor.”

BİZ BUNUN ALTINDAN KALKTIK

Keşan Belediyesi’nin yol çalışmalarıyla ilgili de konuşan Özcan sözlerine şöyle devam etti: “Keşan’da yaklaşık 1,5 yıl içerisinde her yer yeniden kazıldı. Bunların yamalarını dahi yapmak belediyenin 3 yıllık bütçesini yer. Ama biz her şeye rağmen bunun altından kalktık. Biraz sıkıntı yaşanıyor ama bunun da üstesinden geleceğiz. Alt yapı çalışmalarının ardından yol çalışmalarına başladık. Enez Kavşağı’ndan Cennet Bahçesi’ne kadar olan yolumuzun yapılmasını için ihaleye verdik ve yaptırıyoruz. Kendimizde yama ve yol çalışmaları yaptırıyoruz. Ayrıca kilit taş olan yerlerin yapım işleri firmaya aittir. Bunun tamiratı yapılıyor. Çok az bir noksanımız kaldı ve hava şartları el verdiği ölçüde toparlamaya devam edeceğiz.”

BELEDİYE BAŞKANIN KABAHATİ VARSA, BUNUN CEZASINI ADALET VERİR

AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık’ın “CHP Genel Merkezi, Keşan Belediyesi’ni incelese kesin görevden alır” şeklindeki sözleri ile ilgili konuşan Mehmet Özcan, şunları söyledi: “Önce kendilerine baksınlar. AKP’li belediye başkanları zorla istifa ettiriliyor. Bu rezalet bir durumdur. Eğer varsa bir şey gönderilsin müfettiş hesapları incelensin. Biz her gün inceleniyoruz. Zorla istifa ettirme ya da görevden alma partimizin aklından dahi geçmez. Eğer belediye başkanın kabahati varsa, bunun cezasını adalet verir.”

VARSA BİLDİĞİ BİR SİNEMACI GÖNDERSİN VEREYİM

Boyalık’ın “Bonzainin artmasında belediyenin sosyal anlamda eksik olmasının etkisi var” şeklindeki eleştirileri hakkında da Özcan, şöyle konuştu: “AKP’lilerin hiçbir şeyi yanlış değil. Her şeyleri doğru ve ne kadar kötülük varsa, muhalefet yapmış oluyor. Fakirliği ve fukaralığı ben mi getirdim? Emniyet birimleriyle yaşanan sorunun üzerine gitmiyorsun, sonra bonzainin artmasını belediyeye bağlıyorsun. Böyle bir şey olur mu? Utanmadan böyle bir şey diyorlar. Belediyenin sinema salonlarına da, müstecir bulamadık. Zorla mı çalıştıracağız. Bunlar arz-talep meselesidir. Eğer varsa bildiği bir sinemacı göndersin vereyim.”

PREFABRİK YAPILAR İMAR MEVZUATINA UYGUN OLMADIĞI İÇİN KALDIRDIK

Erikli’de bulunan otobüs terminalinin bulunduğu alanın mera olması nedeniyle, kaldırıldığı yönündeki söylemler hakkında da konuşan Mehmet Özcan, sözlerini şöyle tamamladı: “O alan mera falan değil. 1985 yılında onaylı imar planları içerisinde kalan bir alandır. Bir mera tapusu var ancak, orada kadastrodan düşüm olmadığı için o şekilde gözüyor. Ancak imar planlarında o alan meradan ayrılmış. Konuyla ilgili olarak, müfettişe gösterdik. Hepsinin cevapları verildi. Prefabrik yapılar imar mevzuatına uygun olmadığı için kaldırdık. Bunlar yeniden konulabilir.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ