Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, dün DİSK Genel İş Keşan Belediyesi İş Yeri Temsilciği’ni ziyaret ederek sendikalı işçiler ile biraraya geldi.
DİSK Genel İş Keşan Belediyesi İşyeri Baş Temsilcisi Kamil Tunca, temsilciler Murat Karavil ile Emre Gürel ve Keşan Belediyesi personelinin katıldığı toplantıda bir süre önce DİSK Genel İş üyesi 115 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Özcan, kendisinin göreve geldiği 2004 yılından bu yana 6. kez Toplu İş Sözleşmesi’ne imza attıklarını belirterek “Son Toplu İş Sözleşmemizde çalışanlarımızı ve belediyemizi mağdur etmeyecek bir sözleşme imzaladığımıza inanıyorum. İlk yıl için %12, ikinci yıl için de %13 zam verdik. Sosyal demokrat bir belediye başkanı olarak örgütlenmeye büyük bir değer veriyoruz. Görev yaptığım 12 yıl boyunca yaptığımız 6 sözleşmede de her zaman personelimizin yanında oldum ve onların haklarını korumaya gayret ettim. Yapılan Toplu İş Sözleşmemiz personelimize hayırlı olsun.” dedi.

DİSK Genel İş Keşan Belediyesi İş Yeri Baş Temsilcisi Kamil Tunca da öncelikle Özcan’ın gerçekleştirdiği bu ziyarete teşekkür ederek “Belediye Başkanımız ile 6. kez toplu sözleşme imzaladık. 3. görüşme sonunda Toplu İş Sözleşmesi’nde anlaşmaya vardık ve imzaları attık. Başkanımız da bugün düzenlediğimiz, toplantıya katılarak bizlerle birlikte oldu ve bizleri mutlu etti. Toplu İş Sözleşme Komisyonunda bulunan başta Belediye Başkanımız Mehmet Özcan, olmak üzere Belediye Başkan Yardımcımız Feyzi Engin, belediye meclis üyelerimiz Ercan Ersoylu ve Yılmaz Başol’a teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.