BÜLENT SAYLAM

Özcan, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık’ın sosyal medyadan İmam Hatip Lisesinin yolunun Karayolları tarafından asfaltlaması ile ilgili paylaşımı hakkında “Ne güzel yapmışlar, ama yanlış yeri yapmışlar” dedi

AMA YANLIŞ YERİ YAPMIŞLAR

“Hüseyin Boyalık, sosyal medyadan İmam Hatip Lisesinin yolunun Karayolları tarafından asfaltlamasıyla ilgili paylaşımında Belediyeye eleştiride bulundu siz ne söylemek istersiniz?” sorusuna ise son günlerde yapılan çalışmalarda 20 bin ton asfalt döküldüğünü hatırlatan Özcan, şöyle yanıtladı: “Teşekkür ederiz ne güzel yapmışlar, onlar da bir kenarından tutsunlar ama yanlış yeri yapmışlar. İmar yolu değil, olması gereken yol biraz dolgu istiyor. Asfalt dökerken gelip yardım istediler biz de görevli birilerini yolladık. TREDAŞ’ın iki elektrik direğini kaldırmaları gerekiyormuş, kaldıramamışlar. Kolaylarına geldi oradan yaptılar.”

MİLLET BİZDEN BİLİYOR

“Belediyenin en fazla eleştiri aldığı konu yollar, ciddi bir rakamdan bahsediyoruz, bununla ilgili bir şeyler söylemek ister misiniz?” sorusuna da Özcan şöyle konuştu: “Bir buçuk iki ay önce bağlantılar geçildi, dün sabah yine bir bağlantı geçti. Doğalgaz çalışmaları var. Tamir ediyorsunuz yeni bağlantılar geliyor. İnsanları talepleri bazen geç geliyor. Firma da bir an önce bağlamak zorunda kalıyor. Tamir ettirince de üç beş sefer geçmek zorunda kalıyorsunuz. Bu doğalgaz sürecini hep birlikte yaşayacağız. Gazdaşla tamiratlarda sözleşmemiz gereği, asfalt bozma parasını alıyoruz,  ancak kaldırım ve kilit taş bunlar bozulduğunda kendilerinin tamir ettirmeleri gerekir. Fakat müteahhit ile bir takım sıkıntılar olmuş, millet bizden biliyor. Kilit taş döşeli yollara gaz döşüyorlar, tamiratları onların yapması lazım. Bozduğunuz yolların hemen tamirini yaptırın. Zor bir işe girdik, kışın Keşan’ın hava kirliliğini çözebileceğimize inanıyoruz. Sağlığımızı etkiliyor. Bu bir alt yapı işidir. Zahmetini birlikte çekersek faydasını da hep birlikte göreceğiz. Önder caddesinin orda, terziler sitesinin oraları merkezde en çok abone olacağı yerler. Kışın da sokmam oraya. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yapıyorsun tekrardan kazıyorsun. eğer bir hikmetin varsa külfetine de katlanmalı.”