HABER MERKEZİ

Özcan’ın konuyla ilgili yazılı açıklaması şöyle; “En değerli hazinemiz olan bu vatan toprakları üzerinde bağımsız bir şekilde yaşamamızı sağlamak için, namusu bildiği vatanı için, her ne şartta olursa olsun vazgeçemediği bağımsızlığı için bedenini korkusuzca düşmanın karşısına siper eden; canları ve kanları pahasına bu toprakları bize vatan yapan ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, birliğimizi ve bütünlüğümüzü koruyarak, ülkemizi ve şehrimizi daha çağdaş ve mutlu yarınlara taşımak en önemli görevimiz olmalıdır. Bu uğurda gencinden yaşlısına her ferdin fedakârca hizmet etmesi şarttır. İnanıyorum ki tarihini özümseyerek öğrenen, sorumluluk bilinci ile yetişen her birey bu görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümünü vatandaşlarımızla birlikte kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile ilçemizin kurtuluşunda önemli rol oynayan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.  Tüm halkımızın Kurtuluş Bayramı’nı kutluyor ve yapılacak törenlere davet ediyorum.”

19 Kasım 2017 Pazar günü düzenlenecek program da şöyle;

Saat 10.00: Çelenk Sunumu

Saygı Duruşu-İstiklal Marşı

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’ın günün anlam ve önemini belirten Konuşması

İlçemiz ortaokulları arasında düzenlenen şiir yarışmasında 1. Seçilen Ahmet Yenice

Ortaokulu Öğrencisi Delfin Balcı tarafından 19 Kasım isimli şiirin okunması

Keşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Halk Oyunları ve Folklor Ekibi Gösterileri

Yer: Cumhuriyet Meydanı

Saat: 11.30 Keşan Belediyesi tarafından halka pilav ikramı

Yer: Atatürk Parkı

KURTULUŞ CADDESİ KONSERLER

Kurtuluş Caddesi esnaflarının 19 Kasım Keşan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95.Yıldönümü nedeniyle düzenlediği “Kurtuluş Caddesi Alışveriş Günleri Etkinliği” kapsamında Keşan Belediyesi desteğiyle gerçekleştirilecek konser etkinliklerinin programı belli oldu.

Cadde üzerinde gerçekleştirilecek konser etkinlikleri bu yıl 18 Kasım ve 19 Kasım 2017 tarihlerinde olmak üzere 2 gün şeklinde yapılacak.

18 Kasım 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek ve saat 20.30’da başlayacak ilk gün konser etkinliğinde Grup A20 ve Grup Aheste sahne alacak.

19 Kasım 2017 Pazar günü ise yine saat 20.30’da başlayacak konser etkinliğinde Oya Pınar ve Grup Gece Yolcuları sahne alacak.

Etkinliklere tüm bölge halkı davet edildi.

BALO

19 Kasım Keşan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95.Yıldönümü nedeniyle düzenlenecek Kurtuluş Balosu’nda yer alacak sanatçılar belli oldu.

Fasıl ile başlayacak baloda; Grup Dörtyol, THM Sanatçısı Ayşe Engin Aslanca (Konuk Sanatçı), TSM Sanatçısı İsmail Özkan, THM Sanatçısı Gülşen Kutlu sahne alacak.

Balo Köşk Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Balonun davetiyeleri Keşan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden temin edilebiliyor.