Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, dün, yapımı süren Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ni ziyaret ederek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Saat 11.30 sıralarında inşaat şantiyesine giden Özcan, burada, Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Aydın Meriç ve diğer yetkililerle görüştü.

ÖZCAN: ÇALIŞMALAR PLANLANANDAN HIZLI YÜRÜYOR

Pazaryerindeki çalışmaların program dahilinde hızla sürdüğüne vurgu yapan Mehmet Özcan, “Hatta belirlenen programdan daha hızlı bir şekilde çalışmalarımız sürüyor. Şansımıza mevsim normallerine göre hava koşulları çok iyi gidiyor. İnşaat alanındaki kapalı alan miktarı arttığında hava koşulları kötüleşse bile iç mekanlardaki çalışmalar devam edecek. İlk etapta belediye binası, sinema salonu ve pazaryerinin girişindeki binaların kaba inşaatları bitirilecek. Sonra buralarda ince işçilikler yapılacak.” dedi.

AZİZ YILDIRIM’IN KEŞAN ZİYARETİ YAKIN ZAMANDA BELLİ OLACAK

Özcan, basın mensuplarının, Pazaryeri Projesi’nin yapım ortaklarından Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Keşan’a ne zaman geleceği sorusunu şöyle yanıtladı: Aziz Bey’in Fenerbahçe kongresi vardı, o bitti. Diğer yapım ortağı Orhan Alkan kısa zaman sonra Keşan’a gelecektir. Onunla birlikte Aziz Yıldırım’ın ziyaret programını birlikte belirleriz.”

MERİÇ: KABA İNŞAAT SEVİYEMİZ % 45

Daha sonra inşaat çalışmaları hakkında bilgi veren Şantiye Şefi Aydın Meriç de kaba inşaat çalışmalarının %45, toplamda %40 seviyelerinde olduğunu aktardı ve şunları söyledi: “Bayramdan sonra çalışmalarımız daha da hızlandı. Hedeflenen tarihten daha önce bitireceğiz. Ekip olarak çalışmalarımızı sert kışa göre planladık. Sert kış döneminde çalışmalar iç bölümde aksamadan devam edecek.”