Makam Odası’nı derneğe tahsis etme sözü verdi

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Keşan Muhtarlar Derneği yönetimi ile muhtarlar Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı ziyaret ettiler.

Özcan, saat 11.15’te gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Mehmet Onur, yönetim kurulu ve muhtarları Keşan Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda ağırladı.

Burada konuşan Özcan, Muhtarlar Günü’nü kutladı ve “Keşan Belediyesi olarak, muhtarlarımızdan gelen talepleri her zaman karşılamaya çalıştık. Belediye olarak gerçekleştirdiğimiz Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde ihalelerimiz devam ediyor. Burada esnafımızın ihalelerimize gösterdiği ilgiye de teşekkür ediyorum. Ayrıca geçtiğimiz Pazar gününden bu yana çocuklarımıza Köstebekgiller adlı oyunu yeni binamızdaki Tiyatro Salonu’nda sergiliyoruz. Bugüne kadar yaklaşık4 bin çocuğumuzu tiyatro ile buluşturduk. Bunun yanı sıra 21 Ekim Cuma ve 22 Ekim Cumartesi günü de büyüklerimiz için iki tiyatro oyunumuz olacak. Güneş enerjisi ile ilgili bir çalışmamız olacak. Bu konuda beni ziyarete gelen bir Alman Firmasının yetkilisi Çok Amaçlı Pazaryeri Projemizi gezdi ve çok beğendiğini belirtti. Bir yabancı gözüyle bu övgüyü almak bizleri mutlu etti. Tüm halkımızı da yeni salonumuzda saat 20.00’de başlayacak bu oyunlara davet ediyorum.  Keşan’daki mahalle muhtarlarımızın hepsine yer kazandırdık. Bir tek İspat Cami Mahalle Muhtarımız Şehitler ve Gaziler Parkı’na kendisi için yapmayı teklif ettiğimiz muhtarlık binasını o zaman kabul etmedi. Sizlerden bize bir yer talebi geldi. Şu anki belediye binamızın taşınmasının ardından belediye makam odamı içimdeki özel eşyalar hariç, Keşan Muhtarlar Derneği’ne tahsis edeceğim. Şimdiden size hayırlı olsun.” dedi.

Özcan’ın bu yer tahsisi sözü tüm muhtarlar tarafından alkışlarla karşılandı.

Daha sonra Keşan Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Onur, Özcan’a Keşan mahalle ve köy muhtarlarına verdiği destek ve ilgiden dolayı kendisine bir plaket takdim etti.

Özcan da bu ziyaret ve plaket nedeniyle bir kez daha Onur ve tüm muhtarlara teşekkür ederek onlarla bir hatıra fotoğrafı çektirdi.