Özel ADEN Okulları Genel Müdürü Ahmet Altın, dün yaptığı açıklamada, Keşan’ın yerel markası olan ADEN’in geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu senede TEOG’daki başarısıyla göz kamaştırdığını bildirdi.

Özel ADEN Okulları Genel Müdürü Ahmet Altın, okulun TEOG (Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş) sınavlarına giren öğrencilerinin genel başarıları ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Ahmet Altın, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı’na başlandığından bu güne çalışmaları milli eğitimin amaçları ve Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda onları benimseyerek çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, “Atatürk’ün ifade ettiği gibi, ‘Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar, Başarı, benim diyebilenindir’. Biz de ADEN olarak, özellikle 8’nci sınıf öğrencilerinin, gerek 1’nci dönem Kasım ayında yapılan, gerekse 2’nci dönemde Nisan ayında yapılan TEOG sınavlarında okulumuz öğrencilerinin son derece başarılı sonuçlar elde ettiklerini görmekteyiz. Öğrencilerin soru kitapçıklarına işaretlediklerinden çıkarttıklarımız veriler doğrultusunda bir öğrencimizin 120 soruda 120’sini de doğru yaparak Türkiye birincisi olduğunu gördük. Genel ortalamalara baktığımızda ve birinci dönemle karşılaştırdığımızda sonuçların çok iyi olduğunu görüyoruz. Özel ADEN Ortaokulu, geçen yılki TEOG sınavları sonunda Milli Eğitim Bakanlığı’nın yerleştirmeye esas puanları açıklandığı zaman 479.077 puanla Edirne il birincisi olarak yerini aldı. Bu sınavlarda da aynı başarıyı kesinlikle göstereceğimize inanıyoruz. Çünkü gerek Özel ADEN Okulları Kurucu Temsilcisi Mustafa Bezbaş’ın bize verdiği destek, gerek biz, yönetim olarak, gerekse tüm öğretmenlerimizin aile ortamı içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları sonucunda bu sonuca ulaştığımızı açık bir biçimde görmüş oluyoruz.” dedi.

ZİRVEYE ÇIKMAK ÖNEMLİ DEĞİLDİR, ÖNEMLİ OLAN ZİRVEDE KALMAKTIR

Özel ADEN Okulları’nda, öğrencilere ilgi, sevgi ve şefkatle yaklaşarak başarı ortamının hazırlandığına dikkat çeken Altın, “2’nci TEOG sınavlarında matematik alanında 52 öğrencideki başarı ortalamamız 20 üzerinden 16.05 nettir. Diğerleri, Türkçe, fen ve teknoloji, TV inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi ile yabancı dil ortalamamız da 18’in üzerindedir. Bu, onuru ve gururu öğrencilerimize yaşatan değerli öğretmenlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Başarımız her geçen gün artacaktır. Bu konuda inancımız tamdır. Bıkmadan, usanmadan yolumuza devam ediyoruz. Zirveye çıkmak önemli değildir, önemli olan zirvede kalmaktır. Bizde Özel ADEN Okulları olarak, bu felsefe ve bilinçle hareket ediyor ve yolumuza devam ediyoruz. Yerel bir marka olmasına rağmen ADEN Eğitim Okulları’nda bir sistem yaratmayı başardık. Bu sayede başarımızı kalıcılaştırma manasında önemli adımlar attık. Geçen yıl il birincisi olduk. Bu yıl da benzer bir başarı elde edeceğimizi düşünüyoruz. Çünkü başarımız tesadüf değil. Ciddi bir deneyim ve örnek alınan bir sisteme dayanıyor.Bu sistem, İstanbul ve Ankara’daki bazı özel eğitim kurumları tarafından örnek alınıyor. Yerel bir marka olan Aden Okulları’nın ulusal çapta markalaşmaya gidişinde bu adımlar bizlere gurur kaynağı oluyor ”