Özel ADEN Okulları’nın 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Kanaat Dönemi’nde planlanan “Kahvaltılı Veli Toplantıları” geçen Cumartesi günü, 4. sınıf velilerinin katılımıyla başladı.
Saat 10.00’da okul kantininde başlayan kahvaltıya Özel ADEN Okulları Kurucu Ortağı Mustafa Bezbaş, öğretmenler, öğrenciler ile velileri katıldı. Mustafa Bezbaş, İlkokuldan ortaokula geçiş sürecindeki öğrencilerimizi, geçiş dönemine nasıl hazırlayacağımız konusunda velilerimizi bilgilendirdi.
Özel ADEN Okulları’nın öğrencilere kattığı değerler ve kazanımları velilerle paylaşan Mustafa Bezbaş, “4. sınıf velilerimizin bugün okulumuzda ağırlıyoruz. 4. Sınıflar bizim için çok önemli. Bugün işlerini bırakarak etkinliğimize katılan velilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Amacımız geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın Türkiye Cumhuriyetine yaraşır bireyler olarak yetiştirmektir. Bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Etkinlikte TEOG 2 sınavında Türkiye birincisi olan Cansel Girgin de bir konuşma yaparak Özel ADEN Okulları’nın kendisine kattıklarıyla ilgili düşüncelerini velilerle paylaştı. Sınıf Öğretmeni Lale Kayalı da, öğrencilerin okuduğu kitapları, kişisel gelişimleri ve yetenekleri konusunda velileri bilgilendirdi.