GİZEM GÖRÜR

Kahraman, bayram yoğunluğunun kiralık ev rezervasyonlarına henüz tam olarak yansımadığını, Ramazan Bayramına kıyasla, Kurban Bayramında daha az bir yoğunluk beklendiğini dile getirdi.

DOLULUK ORANLARI BAYRAMIN İLK GÜNÜ BELLİ OLACAK

Kiralık evlerde yarı yarıya bir doluluk oranının olduğunu dile getiren Özgür Kahraman, “Ramazan Bayramı ile Kurban Bayramını kıyaslarsak, Ramazan Bayramında daha fazla yoğunluk olur. Erikli’deki emlakçı arkadaşlarımla da görüştüm. Yarı yarıya bir doluluk oranı söz konusu yazlıklarda. Çünkü Kurban Bayramı artık Eylül ayına kalıyor ve doğal olarak tatilciler daha az oluyor. Hani derler ya ‘Ağustos’un yarısı yaz yarısı kıştır’ diye. Ama evlerdeki yoğunluk oranını ben ve Erikli’deki emlakçı arkadaşlarım, %80 olarak bekliyor. Şimdi rezervasyonlar çok fazla sayılmaz. Fakat bayramın birinci günü vatandaş sahil kesimine geliyor, hiç rezervasyon yaptırmadan aynı gün içinde bir ev buluyor ve yerleşiyor. Yani şimdiden doluluk oranını hesaplarsak yanlış olur. Bayramın ilk günü tam olarak oranlar belli olacak diye düşünüyoruz. Çünkü genelde öyle oluyor.” şeklinde konuştu.

TATİL SÜRESİNİN UZUNLUĞU DÜŞÜNÜLÜNCE UMUTLUYUZ

Özgür Kahraman, açıklamasını şöyle sonlandırdı: “Ama Ramazan Bayramına kıyasla tabi ki daha az beklentimiz var. Fakat şöyle bir umudumuz var, tatil süresi uzun bu bayram. Havalar çok iyi olmayabilir ama tatil uzun. Ki tatilci deniz evini sadece yüzmek için kiralamıyor. Balkonda, bahçede mangal yapmak için kiralıyor, dinlenmek için kiralıyor. Kısacası şimdi ne desek yanlış olabilir. Bayramın ilk günü doluluk oranlarını göreceğiz. Havalar çok iyi değil ama tatil süresinin uzunluğu düşünüldüğünde umutluyuz.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ