HABER MERKEZİ

Oda olarak yeni fiyat tarifesini belirlediklerini ve 14 Haziran 2018 tarihi itibariyle üyelere dağıtmaya başladıklarını belirten Özkan, “Oda olarak, 4 yıldan bu yana fiyat tarifesine herhangi bir zam yapmamıştık. Bayram öncesi fiyatlarda makul düzeyde bir artış yaptık. Üyelerimiz, fiyatların düşük kalması nedeniyle biraz mağdurdu. Çünkü üyelerimizin aldıkları tüm ürünlere belli oranda zam gelmişti. Bundan ötürü de yaşanan fiyat artışının anlayışla karşılanacağına inanıyorum. Tüm üyelerimizin de belirlenen tarifeye uymasını istiyoruz.” dedi.

HAKSIZ REKABETLER YAŞANIYOR

 “Üyeler belirlenen tarifeye uyuyor mu?” şeklindeki soruya cevap veren Salih Özkan, şunları söyledi: “Bazı üyelerimiz belirlenen tarifeye uymuyor. Bu da mesleğimizin kanayan yaralarından biridir. Tarifeye uyulmaması nedeniyle haksız rekabetler yaşanıyor. Tüm üyelerimizin mesleğine saygı göstererek belirlenen tarifeye uymalarını rica ediyoruz.”

VATANDAŞIMIZIN YAŞANAN ARTIŞA ANLAYIŞ GÖSTERMESİNİ İSTİYORUZ

Yeni tarife hakkında da, bilgi veren Özkan, sözlerini şöyle tamamladı: “Sakal traşı 7 liraydı, 10 lira oldu. Saç kesimi 12 liradan 15 liraya çıkardık. Vatandaşımızın yaşanan artışa anlayış göstermesini istiyoruz.”

Saç-sakal traşına zam geldi