Keşan’da trafik yoğunluğunun ve sıkışmaların en fazla meydana geldiği caddelerden biri olan Paşayiğit Caddesi’nde bu olumsuzluğun önüne geçilmesinde tek yön uygulamasına geçiş de çare olamadı.

Cadde boyunca yolun her iki tarafına park eden araçlar nedeniyle Paşayiğt Caddesi’nde artık araç sürmenin değil insanların bile yan yana yürümeleri çok zaman mümkün olmuyor.

Paşayiğit Caddesi’nin Hastane Caddesi girişinden itibaren başlayan tek yön uygulamasına göre yolun gidiş istikametine göre sadece sol tarafa park yapılması gerekiyor ama cadde her zaman çift taraflı park etmiş araçların adeta istilası altında. Kaldırımların da uygun olmadığı caddede yoldan yürümek zorunda kalan vatandaşlar çok zaman ciddi tehlikeler atlatmak zorunda kalıyor.

Keşan Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden Paşayiğit Caddesi’nde tek yön uygulaması başladığında yapılan açıklamada tek sıra park uygulamasına izin verildiği ve bunun dışında yapılan parkların tespitinin yapılarak gerekli cezai işlemin uygulanacağı ifade edilmişti.