Paşayiğit Mahallesi Muhtarı Ahmet Kaya, dün yaptığı açıklamada, mahalledeki alt yapı sorunlarının bir bir çözümlenmekte olduğunu ifade ederek, “Şu anda tek sıkıntı modern bir parkımızın olmaması” dedi.

PARK ÇOK BÜYÜK BİR EKSİKLİĞİMİZ

Hizmet anlamındaki beklentilerin yerine geldiğini, gelmeyenlerin de sözünün verildiğini belirten Kaya, şöyle konuştu: “Ağustos ayının son haftası veya Eylül ayının ilk haftasında kanalizasyon çalışmalarının da yapılacağını öğrendik. Vatandaşımız bekliyor. Şu anda tek sıkıntı mahallemizde modern bir parkın bulunmaması. Bu çok büyük bir eksiklik. Vatandaşımız bu sıkıntının çözümünü istiyor. Uygun yerler de mevcut.”  

KEŞAN’IN MAHALLESİ OLMANIN KEYFİNİ YAŞIYORUZ

Paşayiğit’te altyapının bulunmadığını ifade eden Ahmet Kaya, “Daha önceki dönemlerde yapılmamış. Neden yapılmadığını bilmiyoruz. Belde belediyelerinin bütçesinin bu yatırımlara yetmediği söylendi. Bu işler ilgi, koşturma ister. Zannediyorum suç belediye başkanlarımızda. Su sorunumuzu da açılan kuyuyla çözdük. Şuanda su sıkıntısı yok. Belediye başkanına teşekkür ediyoruz. Hizmet anlamında bir sıkıntı yok. Geçiş sürecince bir sıkıntı yaşadık ama şuanda mahalle olmanın keyfini yaşıyoruz.” dedi.