Paşayiğit Mahallesi Muhtarı Ahmet Kaya, dün yaptığı açıklamada, bir süre önce Paşayiğit Mezarlığı yanından geçeceğini söylediği yol nedeniyle bazı mezarların yer değiştirilmesi sorunun çözüldüğünü bildirerek, bu konuda emeği geçen Keşan Belediyesi ve ilgili firma yetkililerine teşekkür etti.

YOL 50 SANTİM KAYDIRILDI

Daha önce mezarlık yanından geçeceği söylenen yol nedeniyle, bazı mezarların yer değiştirilmesi talebi karşısında, mahalle halkının tepki gösterdiğini hatırlatan Kaya, Keşan Belediye Başkanı  Mehmet Özcan ve yolu yapan ilgili firma yetkililerinin, konunun önemi doğrultusunda yolu 50 cm kadar kaydırarak, sorunu çözdüğünü söyledi. Paşayiğit Mahalle halkının bu sorunun çözülmesi karşısında çok sevindiğini belirten Ahmet Kaya, mahalle halkı adına Başkan Özcan ve ilgili firma yetkililerine teşekkür etti.

BİR RİCAMIZ DAHA VAR

Anıt ve kitabeye giren yolların yeniden yapılması talebi var Sözlerinin son bölümünde, yapılan duble yol çalışmaları nedeniyle, Paşayiğit Mahallesi’ne giriş kısmındaki yolun yükseldiğini ve bu nedenle, girişte bulunan anıt ve kitabeye olan giriş çıkışların kapandığını dile getiren Kaya, “Bu giriş ve çıkışların yeniden düzenlenmesi gerekiyor. Yetkililerden bir ricamız da bu. Bu yer Paşayiğit’in bir tarihi. Bu nedenle bizler için son derece önemli.” diye konuştu.